Toni Kroos en primer pla amb una bandera d'Espanya i una altra de Portugal al fons
FUTBOL

Sense Toni Kroos, Florentino Pérez decideix entre un fitxatge d'Espanya o Portugal

Florentino Pérez segueix de prop l'Eurocopa per trobar el relleu ideal de Toni Kroos

La retirada de Toni Kroos marca el final d'una era al Reial Madrid. Des de la seva arribada al club el 2014, ha estat una peça fonamental al centre del camp, ajudant l'equip a guanyar nombrosos títols nacionals i internacionals. Ha jugat més de 400 partits amb el quadre blanc, guanyant quatre Champions League, tres títols de LaLiga i múltiples Copes del Rei.

Toni Kroos, amb el seu excel·lent control de la pilota, visió de joc i precisió a les passades, ha estat clau per a l'èxit del Madrid en l'última dècada. Ara, amb la decisió de retirar-se després de l'Eurocopa, Florentino Pérez s'enfronta al repte de trobar un reemplaçament adequat.

El desafiament de trobar un nou Toni Kroos

La marxa de Toni Kroos obliga el Reial Madrid a buscar al mercat de fitxatges algú capaç d'assumir el seu paper. En aquest sentit, Florentino Pérez, president del club, ja està avaluant diverses opcions per reforçar la zona de màquines. Una missió que no serà gens fàcil, ja que ara mateix costa molt de trobar un perfil similar al de l'alemany.

Toni Kroos en primer pla xocant la mà amb un company

Tot i això, Florentino Pérez ja està acostumat a treballar sota pressió i ha elaborat una breu llista amb dos candidats. Això sí, el marge d'error és mínim, ja que el Reial Madrid necessita assegurar-se que el nou fitxatge es pugui integrar ràpidament i contribuir immediatament a la dinàmica positiva.

Fabián Ruiz: Opció de la Roja

Fabián Ruiz, internacional espanyol i actualment al PSG, és un dels noms que es barregen com a possible reemplaçament de Toni Kroos. Fabián té l'avantatge de conèixer bé LaLiga, havent jugat anteriorment al Real Betis abans del seu pas pel Napoli.

La seva habilitat per jugar tant en rols defensius com ofensius el converteixen en una opció molt versàtil. Amb 27 anys, és a la cúspide de la seva carrera i podria aportar l'experiència i la qualitat necessàries per al Reial Madrid. A l'Eurocopa ja ha demostrat de què és capaç amb un gran gol davant de Croàcia.

Fabián Ruiz davant dels seus companys després de marcar un gol contra Croàcia a l'Eurocopa

Vitinha: L'opció portuguesa

Una altra opció que Florentino Pérez està considerant és Vitinha, jove talent portuguès del PSG. Vitinha ha impressionat a la Ligue 1 amb la seva capacitat per controlar el joc i la seva intel·ligència tàctica.

Als seus 24 anys, és una promesa amb un gran futur per endavant i podria aportar frescor i dinamisme a la medul·lar del Reial Madrid. El seu estil de joc, que combina tècnica i visió, es podria adaptar bé al sistema d'Ancelotti i tenir un paper similar al de Toni Kroos.

Sigui com sigui, la retirada de Toni Kroos és un cop dur per al Reial Madrid, però també una oportunitat d'or per renovar el seu centre del camp. Florentino Pérez i Carlo Ancelotti han de decidir entre Fabián Ruiz i Vitinha com a possibles reemplaçaments.

Tots dos jugadors tenen les qualitats per contribuir a l'èxit del Madrid, encara que cadascú ho faria de manera diferent. L'elecció final dependrà de l'estratègia a llarg termini del club i de com volen que evolucioni el seu centre del camp a l'era post-Kroos.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: