Luis Suárez cridant i Robert Lewandowski mirant en primer pla
FUTBOL

El gest significatiu de Luis Suárez amb el fitxatge que jubila Robert Lewandowski

L'històric culer ha tingut un detall bonic amb el pròxim ariet del Barça i el seu fitxatge sembla estar més a prop

Robert Lewandowski no ha tingut la seva millor temporada al Barça i això ha donat peu a moltes crítiques. Malgrat que ha estat el màxim anotador de l'equip, ha fallat moltes ocasions i no ha rendit com s'esperava. Això va portar Deco a fitxar Vitor Roque, que finalment no ha tingut minuts perquè no li agradava a Xavi Hernández.

Veient que el brasiler no ha tingut èxit, el Barça té en els seus plans fitxar un davanter centre. Hi ha diversos noms sobre la taula, però un encaixa especialment amb el joc de Hansi Flick. Casualment, l'històric Luis Suárez hi té molt bona relació i ha tingut un gest bonic.

Luis Suárez el beneeix

Luis Suárez és un dels millors '9' de la història i la seva carrera és impressionantment bona. De fet, un dels pocs ariets que pot "asseure's a la seva taula" és Robert Lewandowski. Malauradament, tots dos ja encaren el final de la seva carrera i el Barça ha de buscar un reemplaçament al polonès.

Luis Suárez fent el seu gest típic amb les mans després de marcar un gol

Una de les millors incorporacions possibles seria la de Darwin Núñez, compatriota i company de selecció de Luis Suárez. El davanter té contracte amb el Liverpool fins a 2028, però amb la sortida de Jürgen Klopp ningú no té assegurat el futur. Això ha generat molt de soroll a l'entorn del Barça, que estaria interessat en els serveis de l'atacant.

Per a la Copa Amèrica, havia de ser Darwin Núñez qui portés el '9' a l'esquena, però ha tingut un detall bonic. Ha tornat el dorsal al pistoler, que és una llegenda al seu país i en la història del futbol en general. La Selecció d'Uruguai ha pujat una foto dels dos davanters i s'hi veu Luis Suárez tapant l''1' del '19' de Darwin Núñez.

Darwin Núñez substituirà Robert Lewandowski

El Barça és un club al qual li agraden molt els jugadors amb valors i respecte. Darwin Núñez ha tingut un bon detall amb un ex del club culer i és probable que ho tinguin en compte. A més, Luis Suárez podria exercir un paper crucial a l'arribada del jugador del club anglès.

Se sap que Darwin Núñez no està còmode al Liverpool i va arribar fins a eliminar totes les fotos de les seves xarxes socials on hi havia alguna cosa del Liverpool. També serà important Ronald Araújo, que és molt amic seu i amb qui va pujar una foto a Barcelona fa poc. És probable que busqui una sortida aquest mateix estiu i el Barça és un gran candidat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: