Florentino Pérez mirant de reüll Alphonso Davies
FUTBOL

Un ex del Reial Madrid podria facilitar el fitxatge d'Alphonso Davies

L'espanyol ha demostrat estar a un gran nivell a la Serie A i el Bayern de Múnic el planteja com a substitut

Florentino Pérez continua entestat que Alphonso Davies ocupi el lateral esquerre la temporada que ve. La realitat és que des de les oficines de Chamartín no treuen ull al lateral canadenc.

Per a Florentino Pérez no hi ha millor jugador i prova d'això és la seva insistència al Bayern de Múnic per incorporar-lo. Tanmateix, ja se sap que els bavaresos intentaran fins al final per tots els mitjans que Alphonso Davies acabi renovant. Cosa que ara com ara seria complicada.

Ni tan sols sembla que l'arribada de Vincent Kompany hagi estat suficient per retenir-lo. S'esperava que la incorporació del belga a la banqueta pogués ser un al·licient perquè Alphonso Davies renovés.

Alphonso Davies pensatiu

Ara bé, això només hauria servit per evidenciar l'interès del canadenc de vestir de blanc. Ara, el Bayern de Múnic comença a buscar un substitut de garanties que pugui pal·liar la seva sortida. Des de l'Allianz Arena, sembla que un antic jugador del Reial Madrid seria el favorit per ocupar el carril esquerre.

Theo Hernández apunta cap al Bayern de Múnic

Theo Hernández ha demostrat estar a un nivell més que notable a l'AC Milan. Durant la seva etapa al Reial Madrid no va poder brillar gaire, igual que tampoc ho va fer a la Reial Societat. Tot i això, durant 5 temporades va poder demostrar a San Siro que no era el que es va veure a LaLiga.

Un jugador ràpid, que combina a la perfecció la faceta ofensiva i defensiva. Ideal per a un club com el Bayern de Múnic que necessita aquella arribada que faci que els bavaresos s'oblidin d'Alphonso Davies.

Theo Hernández amb la samarreta del AC Milan

D'aquesta manera, sembla que Theo Hernández podria arribar a aclarir el camí a Florentino Pérez. La insistència d'Alphonso Davies a no renovar i la posada en marxa del traspàs de l'espanyol podria accelerar el procés. Tanmateix, encara estaria en joc valorar quin seria el preu pel qual el Bayern de Múnic vendria finalment a Alphonso Davies.

El que és clar és que Florentino Pérez no vol pagar els 50 milions d'euros que demana el Bayern de Múnic. No obstant això, el preu de Theo Hernández podria influir encara més en la revaloració del jugador canadenc.

60 milions d'euros per Theo Hernández

El preu de mercat de Theo Hernández seria actualment superior al d'Alphonso Davies. Com que té contracte fins a 2026, l'AC Milan hauria posat un preu al seu traspàs de 60 milions d'euros. Per això, el Bayern de Múnic podria utilitzar-lo com a al·licient per fer que Florentino Pérez afluixi la cartera.

Així i tot, sembla que Alphonso Davies continuarà pressionant per afavorir els interessos del Reial Madrid. D'aquesta manera, caldria veure si finalment Theo Hernández resulta ser una ajuda o un obstacle per al conjunt blanc.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: