Oriol Romeu en primer pla amb l'escut del Manchester United al fons
FUTBOL

El Manchester United s'emporta el relleu d'Oriol Romeu: El Barça va descartar el fitxatge

El conjunt anglès sembla estar a prop de segellar una incorporació que el club culer va rebutjar

Erik ten Hag ha aconseguit consolidar la seva posició com a tècnic del Manchester United, i la directiva del club està decidida a sostenir-ho amb una sèrie de fitxatges estratègics. La temporada que ve es presenta com una oportunitat per reforçar l'equip i competir al més alt nivell tant a la Premier League com a Europa. Dins aquest context, la recerca d'un migcampista sòlid és una prioritat, i sembla que el club té en el seu objectiu un jugador que va estar a prop de signar pel Barça.

Des d'Anglaterra apunten que el Manchester United sembla estar interessat a aconseguir els serveis de Guido Rodríguez al pròxim mercat de fitxatges. Aquest moviment s'emmarca dins de l'estratègia de la nova directiva del club anglès, que continuarà la temporada que ve amb Erik ten Hag a la banqueta i planeja fer diverses incorporacions significatives per enfortir la seva plantilla.

La situació de Guido Rodríguez

Guido Rodríguez, el contracte del qual amb el Real Betis finalitza al final de la present temporada, està en una posició avantatjosa per negociar amb qualsevol club sense cost de transferència. El migcampista argentí ha estat un dels pilars de l'equip bètic, i ha destacat per la seva capacitat de recuperació de pilotes i la seva intel·ligència tàctica. La situació contractual ha atret l'interès de diversos equips importants d'Europa.

Durant els darrers mesos, es va especular que Guido Rodríguez tenia un acord verbal amb l'Atlètic de Madrid. Tot i això, la situació va canviar cap al final de la temporada, quan el reconegut periodista Fabrizio Romano va anunciar que el jugador havia aconseguit una entesa amb el FC Barcelona. El Barça, en incorporar l'argentí buscava substituir Oriol Romeu, que sembla que està a prop de deixar el club culer.

L'arribada d'Hansi Flick com a nou entrenador del FC Barcelona ha alterat els plans inicials pel que fa a la incorporació de Guido Rodríguez. L'alemany, amb el seu propi enfocament i la seva visió per a l'equip, no considera prioritari el fitxatge de l'argentí.

L'Interès del Manchester United a Guido Rodríguez

Amb el Barça fora de la contesa, el Manchester United ha emergit com el principal candidat per fitxar Guido Rodríguez. La continuïtat de Ten Hag a la banqueta d'Old Trafford enforteix la possibilitat que l'argentí es converteixi en una peça clau a la medul·lar del United. Reforçar aquesta zona del camp és crucial per a l'equip anglès, que ha mostrat febleses en aquest aspecte durant la darrera temporada.

Guido Rodríguez es perfila com un fitxatge estratègic per al Manchester United, que busca millorar la seva plantilla sense fer un desemborsament significatiu en traspassos. Segons informes des d'Anglaterra, les negociacions entre el club i l'entorn del jugador estan avançades, i el fitxatge es podria concretar les pròximes setmanes.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: