Un home calb amb jaqueta fosca davant de l'escut del FC Barcelona amb un fons de fum vermell.
FUTBOL

Arne Slot no pot evitar el fitxatge: Del Liverpool al Barça per 75 milions d'euros

El nou entrenador del conjunt anglès podria perdre un dels seus millors futbolistes

Arne Slot és el nou entrenador del Liverpool després que Jürgen Klopp hagi decidit deixar el conjunt anglès. A la sortida del dirigent cal sumar-li que la plantilla patirà molts canvis aquesta temporada que s'acosta. Diversos dels integrants volen buscar la seva sortida o estan evitant renovar, cosa que acosta molt el Barça.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això li dificulta molt el fet de poder-se moure lliurement pel mercat de fitxatges. Tot i així, si aconsegueix una gran venda, podria tancar la incorporació del jugador que Arne Slot no voldria perdre. Les alarmes han saltat al Regne Unit i les altes esferes del Liverpool faran tot el que estigui a les seves mans.

El Barça va per un dels d'Arne Slot

Arne Slot ja ha entrenat el Feyenoord, equip de l'Eurodivise; però el salt als gegants l'acaba de fer. El Liverpool és el seu nou conjunt i és probable que noti la pressió d'entrenar un dels més grans d'Europa. A més, a això cal afegir-hi que jugadors com Alexander Arnold o Darwin Núñez volen marxar.

Un home calb amb jaqueta fosca gesticulant i assenyalant amb el dit índex en un entorn esportiu.

El Baça està molt interessat en un dels futbolistes d'Arne Slot i el pot fitxar si primer fa una gran venda. Parlem de Luis Díaz, l'extrem que ha despertat l'interès de diversos dels conjunts més rellevants d'Europa. Aquesta temporada, el colombià ha anotat 13 gols i ha donat 5 assistències en 52 partits.

Luis Díaz suposaria un cost d'aproximadament entre 70 i 80 milions d'euros, que és molt per al Barça ara mateix. Els catalans encara no saben si entraran a la regla 1/1 del Fair Play financer, així que no poden fer cap moviment. Encara que si aconsegueixen entrar a la regla i tanquen la venda d'un dels jugadors més ben valorats, podrien incorporar l'extrem.

La venda que necessita el Barça

El Barça, per la situació econòmica, ha de mirar molt bé en què i qui inverteix els diners. Tenint en compte que Deco vol incorporar Luis Díaz, ha de donar sortida al seu actual extrem esquerre titular, Raphinha. El brasiler va costar 58 milions d'euros, però ja hi ha entitats disposades a pagar-ne 80 i 90 milions.

Veient la situació, Arne Slot es podria anar acomiadant de Luis Díaz, ja que el seu fitxatge, molt probablement, es tancarà si el Barça pot. A més a més, es sap que el colombià és simpatitzant del club blaugrana. Tot i que encara està tot a l'aire, és probable que en sapiguem més durant aquest mercat de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: