Nico Williams amb l'escut del FC Barcelona darrere sobre un fons verd
FUTBOL

Ha estat el millor, però el Barça el posa en venda per poder fitxar Nico Williams

La directiva de Joan Laporta aposta per la venda d'un jugador important per poder fitxar Nico Williams

La junta directiva del Barça està preparant un estiu de moviments importants al mercat de fitxatges. Amb l'objectiu de reforçar la plantilla sota les ordres de Hansi Flick, el club necessita recaptar una suma considerable de diners. Això implica que la directiva haurà de desprendre's de diversos jugadors de la plantilla actual per assolir els seus objectius financers i esportius.

Per aconseguir el finançament necessari, el Barça planeja vendre entre cinc i sis jugadors. Entre els noms que no entren en els plans de Hansi Flick i la sortida dels quals sembla imminent es troben Eric García, Clément Lenglet, Oriol Romeu i Marcos Alonso. Aquestes vendes inicials estan dissenyades per alleugerir la massa salarial i generar ingressos, però poden no ser suficients per fitxar Nico Williams.

Un sacrificat perquè arribi Nico Williams

La raó darrere aquesta estratègia de vendes és clara: el Barça vol fitxar Nico Williams. El jove extrem de l'Athletic Club és un dels objectius principals de Hansi Flick per reforçar la línia ofensiva de l'equip. Amb la seva velocitat, l'habilitat en el regateig i la capacitat per desequilibrar defenses, Nico Williams és vist com un jugador que podria aportar un gran valor afegit a l'atac del Barça.

Nico Williams conduint una pilota amb la samarreta de l'Athletic Club

Tot i això, per portar-lo al Barça, la situació econòmica obliga la directiva a prendre decisions difícils. Les sortides esmentades anteriorment no són suficients i des de la cúpula s'ha deixat caure un altre nom: Jules Koundé. El defensor francès, amb un gran cartell a la Premier, sembla ser l'elegit per sortir i que arribi Nico Williams.

L'afició del Barça, que ha valorat enormement l'acompliment de Jules Koundé aquesta temporada, podria veure amb desgrat la sortida. Ara bé, en el context actual, les decisions econòmiques són crucials per assegurar el futur del club i poder fer fitxatges del calibre de Nico Williams, que costaria 58 milions.

Jules Koundé no ho esperava

Jules Koundé ha estat un dels millors del curs, però la seva sortida és a sobre de la taula. El francès ha estat una peça clau a la defensa del Barça durant la temporada, destacant-se com un fix per a Xavi Hernández. Ha jugat com a lateral sense dir ni piu, però ara la seva missió serà deixar molts milions en caixa.

Jules Koundé tocant la pilota en primer pla

Jules Koundé, que ha demostrat una gran versatilitat i solidesa defensiva, ha cridat l'atenció de diversos clubs de la Premier League. El seu rendiment ha estat tan impressionant que equips anglesos ja han mostrat interès per adquirir els seus serveis. Si les ofertes són prou atractives, la directiva culer podria considerar seriosament la venda per equilibrar les finances del club.

Les ofertes que arribin per Jules Koundé seran avaluades meticulosament, considerant tant la necessitat de recaptar fons com l'impacte esportiu de la seva sortida potencial. Si bé la venda del gal seria un sacrifici dolorós, el fitxatge de Nico Williams podria ser un moviment estratègic per continuar competint al nivell més alt.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: