Nico Williams apuntant amb el dit cap al front al costat d´un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Nico Williams activa una venda al Barça des de l'Eurocopa per tancar el seu fitxatge

Nico Williams és l'aposta estel·lar per al Barça de la temporada que ve

El fracàs de la temporada passada a l'àmbit esportiu porta el FC Barcelona a plantejar-se noves incorporacions de pes a la plantilla. La direcció esportiva club entén que no es pot caure en els mateixos errors, i està disposada a fer un pas endavant. Joan Laporta no escatimarà esforços per millorar l'equip actual.

Una de les posicions per reforçar seria l'atac atès que s'entén que jugadors actuals com Joao Félix o Ferran no han rendit satisfactòriament. Per a Hansi Flick és fonamental el joc exterior i la figura d'un extrem que marqui diferència és clau. La figura del nou fitxatge la tenen molt definida, i juga a la Lliga.

En aquest sentit, cobra força el nom de Nico Williams, actual extrem esquerre a l'Athletic. El jugador agrada per la seva verticalitat, tècnica i experiència a la Lliga i s'entreveu com a complement ideal per a Lewandowski i Lamine Yamal. Actualment està jugant l'Eurocopa i és una peça important per a la Selecció.

Nico Williams amb un grup de jugadors de la selecció abans d'un partit

Nico Williams, l'aposta del Barça

Nico Williams ha estat indiscutible per a Ernesto Valverde, sent un fix a les seves alineacions. Aquesta temporada ha fet 8 gols i ha estat essencial per anar a l'Europa League. La seva facilitat per encarar i la seva rapidesa no són fàcils de trobar.

La situació econòmica complicada del Barça fan que l'operació no sigui gens senzilla. Nico Williams té contracte en vigor amb l'Athletic i el preu de sortida s'estima en uns 50 M€. L'Athletic no posarà les coses fàcils i el Barça necessita vendre imperiosament per poder emprendre aquesta operació; i ja ha decidit qui serà el sacrificat.

La venda preferida del Barça és Ferran Torres

Per a l'arribada de Nico Williams, la sortida de Ferran Torres és bàsica. El Barça necessita ingressos i ha decidit que Ferran Torres sigui qui faci les maletes per anar-se'n, ja que encara té bon cartell de la seva etapa al Manchester City. La Premier League podria ser una bona destinació per a l'extrem i asseguraria els ingressos necessaris per a l'arribada de Nico Williams.

Tot i això, el problema per al Barça és que Ferran Torres no està disposat a sortir, cosa que provoca que el fitxatge estigui bloquejat. Se sent còmode al club i desitja una nova oportunitat amb Hansi Flick. S'acosten setmanes mogudes per a Deco i la direcció esportiva, ja que el fitxatge de Nico Williams depèn de la sortida de Ferran Torres.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: