Ansu Fati mirant a l'estesa amb els escuts de diversos equips de LaLiga al fons
FUTBOL

Ansu Fati, ofert a 2 equips de LaLiga per ser el fitxatge de l'estiu

El davanter culer genera interès en diversos clubs espanyols per reforçar les seves plantilles

Ansu Fati no ha tingut la temporada que molts esperaven al Brighton. La directiva del Barça va decidir cedir el davanter a l'equip de la Premier League amb l'esperança que el seu rendiment millorés i, en conseqüència, el valor de mercat augmentés. Tanmateix, la realitat ha estat diferent: el rendiment d'Ansu a la Premier ha estat decebedor i ha afectat negativament la seva valoració.

Ansu Fati va arribar al Brighton amb grans expectatives, però malauradament no ha pogut mostrar la seva millor versió a Anglaterra. Les lesions i la manca de continuïtat han estat factors determinants que han llastat el seu exercici. De fet, el rendiment ha estat tan pobre que el seu valor de mercat no només no ha augmentat, sinó que fins i tot ha disminuït, passant de 35 a 25 milions d'euros.

Interès de Betis i Sevilla en Ansu Fati

Malgrat els dubtes sobre el seu estat físic i el seu rendiment, tant Betis com Sevilla han mostrat un interès considerable a comptar amb Ansu Fati per a la temporada que ve. Els dos clubs veuen en l'espanyol un talent especial que, tot i les seves dificultats recents, podria ser revitalitzat a LaLiga.

Ansu Fati mirant a l'estesa assegut a la banqueta

El Betis i el Sevilla travessen situacions econòmiques delicades, cosa que els impedeix afrontar un traspàs definitiu pel jove. Per aquest motiu, les directives dels dos clubs valoren seriosament la possibilitat d'una cessió. La confiança en el potencial d'Ansu Fati continua intacta, i tots dos equips creuen que amb l'entorn adequat i la confiança necessària podria recuperar-ne el millor nivell.

El Barça busca solucions per a Ansu Fati

Per al Barça, la situació d'Ansu Fati és un problema que necessita solució urgent. Joan Laporta no només busca alleujar la seva massa salarial, sinó també trobar una destinació que permeti al jugador recuperar la seva forma i, eventualment, augmentar-ne el valor de mercat.

La cessió a un equip de LaLiga podria ser la millor opció tant per al jugador com per al Barça. Betis i Sevilla són clubs que coneixen bé el talent d'Ansu Fati i estan disposats a donar-li l'oportunitat de demostrar la seva vàlua. Això sí, no són els únics, ja que el València de Rubén Baraja o l'Atlètic de Simeone també s'han interessat en la seva cessió.

La possibilitat que Ansu Fati es converteixi en el fitxatge estrella de l'estiu per a Betis o Sevilla és un escenari que desperta grans expectatives entre els aficionats. Al Betis, l'estil de joc dinàmic i ofensiu podria ser l'entorn perfecte perquè Fati recuperi la confiança i el seu millor futbol. Al Sevilla, un equip acostumat a barallar-se en competicions europees, Fati podria trobar la plataforma ideal per rellançar la seva carrera.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: