Florentino Pérez primer pla de cara amb escut AC Milan
FUTBOL

Florentino Pérez guanya 5 milions gràcies al primer fitxatge de l'AC Milan

El president blanc suma una bona quantitat a la butxaca amb un fitxatge que no esperava per part del club italià

Florentino Pérez és un dels millors presidents del món i fa anys que ho demostra. Les seves bones gestions han portat el Reial Madrid a un gran moment econòmic i futbolístic. Sol comprar els jugadors a un baix preu i els ven a un de bastant més alt.

Fa uns dies, Fabrizio Romano informava d'un fitxatge per part de l'AC Milan que beneficiava Florentino Pérez. Ara, la predicció del periodista ja figura a Transfermarkt, així que és oficial. Un lateral del Reial Madrid ha marxat al conjunt italià i ha deixat 4,5 milions d'euros a les oficines del Reial Madrid.

Florentino Pérez tanca una bona venda una altra vegada

Florentino Pérez compta amb molts jugadors que no tenen ni tindran protagonisme al primer equip. Ara mateix, la plantilla de Carlo Ancelotti és una de les més completes del món i els jugadors del planter ho tindran molt difícil. Durant els pròxims anys, és molt probable que els futbolistes que surtin de La Fábrica siguin simplement vendes.

Florentino Pérez amb mig somrient

L'AC Milan ha pogut comptar amb un jugador del Reial Madrid a les seves files gràcies a una cessió. Els italians han quedat meravellats amb el lateral i han decidit fitxar-lo per 4,5 milions d'euros. Així i tot, el club blanc continua tenint una opció de recompra, ja que mai se sap.

El defensor en qüestió és Álex Jiménez, un jugador del planter de 19 anys del Reial Madrid que ha brillat a Itàlia. El valor actual és de 3 milions d'euros, però l'AC Milan ha decidit apostar per ell i pagar el que demanava Florentino Pérez. El president ha demanat 1,5 milions d'euros més del seu valor.

Álex Jiménez conduint la pilota

Álex Jiménez té un futur esperançador

Tot i que Álex Jiménez només és un adolescent, Florentino Pérez ha rebut 4,5 milions d'euros per la seva venda. El lateral ha estat al Milan U19, però ja acumula 65 minuts a la Serie A (en 3 partits). Que un cedit (en aquell moment) d'aquella edat pugi amb el primer equip a la màxima divisió del país parla molt del seu nivell.

Ara mateix, no és fàcil fer-se un lloc a la primera plantilla del Reial Madrid. Álex Jiménez ha exercit un gran paper a Itàlia i ha aconseguit il·lusionar els aficionats. Encara que ara mateix el seu futur és a l'AC Milan, podríem veure'l de tornada al club espanyol d'aquí a uns anys.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: