Florentino Pérez en primer pla mirant al capdavant amb l'escut del Manchester City al costat
FUTBOL

Florentino entra en la licitació amb el Manchester City per un fitxatge de 45 milions

Florentino i Guardiola es barallen per un gran fitxatge

El Reial Madrid continua intentant tancar talent jove per a la temporada que ve. Una de les polítiques de fitxatges dels darrers anys ha estat l'aposta pels joves que ja deixen algun indici de talent. Com a exemple, Florentino Pérez podria posar Vinícius Júnior, Rodrygo Goes o Eduardo Camavinga.

A més, ara és el torn d'un Endrick que arriba al Santiago Bernabéu en les mateixes condicions que els seus compatriotes. Tanmateix, la diferència podria ser que el jove del Palmeiras ja és tota una tendència en la selecció brasilera.

Sense comptar l'últim partit contra els Estats Units, Endrick fa tres partits consecutius que marca gols per al seu país. Una gesta que no és a l'abast de molts i menys a la seva edat. Ara, sembla que el Reial Madrid pretén que Franco Mastantuono sigui una nova aposta de futur.

Franco Mastantuono posant amb la samarreta de River Plate amb una medalla penjada del coll

El Reial Madrid vol Franco Mastantuono

Franco Mastantuono està sorprenent tots els clubs d'Europa amb la maduresa que mostra al terreny de joc. Amb només 16 anys, hauria disputat amb River Plate 16 partits mostrant un gran nivell en cadascun. A més, és innegable que el centrecampista és un dels pilars de la selecció argentina sub-17.

Per tot això, Florentino Pérez hauria decidit començar a negociar el traspàs. Ara bé, River Plate no es mostrarà receptiu a l'hora de rebre ofertes per la seva perla. Després d'allò que va passar amb Claudio Echeverri, a les oficines de River Plate no tenen miraments.

En concret, han taxat Franco Mastantuono en una quantitat de 45 milions d'euros. Florentino Pérez intentarà rebaixar-ne el preu, però la realitat és que ho tindrà complicat, ja que el Manchester City també somia amb la seva incorporació.

Pep Guardiola en primer pla amb l?escut del Reial Madrid

Pep Guardiola també vol Franco Mastantuono

Pep Guardiola va ser un dels culpables de la ganga que va suposar Claudio Echeverri per al Manchester City. A més, també va propiciar que Julián Álvarez acabés recalant a l'Etihad després del seu extraordinari Mundial. Tot i això, en aquesta ocasió sembla que el Manchester City no aniria a les oficines de River Plate amb les mateixes intencions.

En concret, el Manchester City estaria disposat a abonar els 45 milions d'euros que demanen Franco Mastantuono. D'aquesta manera, caldrà veure quin és el destí final del futbolista i si finalment Florentino Pérez aconsegueix sortir-se'n amb la seva.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: