Fabrizio Romano i Deco en primer pla amb un fons blaugrana
FUTBOL

Fabrizio Romano revela el fitxatge somiat pel Barça: 'El segueixen des de…'

El periodista escalfa un dels fitxatges que més ajudaria el club blaugrana fent pública la intenció de Deco

Fabrizio Romano és un dels periodistes més fiables de l'actualitat i no sol fallar. Les seves prediccions i filtracions són gairebé sempre les correctes i sol passar allò que anuncia a les seves xarxes socials. Ara, un dels seus anuncis reafirma això que crèiem tots sobre els plans del Barça.

Deco pensa en el mercat de fitxatges des de fa setmanes i està contemplant les ofertes de mercat. El Barça no passa per un bon moment econòmic, però podria fer un esforç. Un dels seus fitxatges somiats es va rendir davant l'entitat culer i Fabrizio Romano continua clarificant les coses sobre aquest tema.

Deco el segueix molt de prop

Fa poc, Joan Laporta va afirmar a El podcast del Presidente que no hi hauria cap gran fitxatge aquest estiu. Així i tot, s'ha sabut recentment que Deco ha presentat una oferta a Jeremie Frimpong. Veient això, podem donar per fet que les declaracions del president no van ser realment sinceres i sí que hi podria haver una gran incorporació.

Deco mira al capdavant i assenyala amb el dit sobre un fons groc

Segons Fabrizio Romano, Deco segueix Florian Wirtz des que era un nen i creu que té un futur brillant i esperançador. És probable que el director esportiu intenti sumar-lo al Barça si veu l'ocasió. El migcampista té contracte fins a 2027 i fa poc va afirmar que es quedaria un any més al Bayer Leverkusen.

A més, fa dos anys, Florian Wirtz va afirmar: “Sempre vaig voler ser el millor, de petit somiava jugar al Barça i això no ha canviat”. Deco podria tenir esperança amb aquestes declaracions i esperaria el mercat de l'any que ve per anar a buscar l'alemany. El migcampista té un valor de mercat de 130 milions, però el fitxatge sortiria, aproximadament, per uns 70 milions d'euros.

Florian Wirtz es llança de genolls a la gespa per celebrar un gol

Florian Wirtz és el favorit de Deco

Florian Wirtz ha estat una de les revelacions de la temporada i mig món va darrere seu. Tot i tenir ofertes molt millors que la del Barça, l'alemany prioritzaria els catalans pel seu amor al club. El seu fitxatge costaria a Deco uns 70 'quilos', així que ha d'estalviar si ho vol intentar l'any que ve.

Aquesta temporada, Florian Wirtz ha anotat 19 gols i ha donat 20 assistències a 49 partits. Els seus números acompanyats, de la creació de joc i el perill que genera, fan del migcampista un dels millors de l'actualitat. No podem confirmar res encara, però Fabrizio Romano fa que els culers vegin cada cop més a prop la incorporació del migcampista.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: