Deco en primer pla amb Ronald Araújo al costat i l'escut del Barça de fons
FUTBOL

Un fitxatge depèn de la decisió de Deco sobre Ronald Araújo: ja se sap la condició

Si l'uruguaià se'n va aquest estiu, el Barça podria tancar un dels fitxatges més desitjats de Hansi Flick

El Barça enfronta una situació complicada amb el futur de Ronald Araújo, que encara és incert. La manca d'acord sobre la seva renovació ha generat incertesa sobre la seva continuïtat al club. Deco, el director esportiu del Barça, és a càrrec de resoldre aquesta complexa situació.

Ronald Araújo s'ha convertit en un pilar a la defensa del Barça. El seu contracte actual expira el 2026, però les negociacions per a la seva renovació estan estancades. Araújo ha estat clau en la defensa de l'equip, però les demandes econòmiques i esportives encara no estan clares per a les dues parts.

Els agents de Ronald Araújo s'han desentès

Les converses entre el Barça i els representants d'Araújo han estat difícils. Sense reunions recents, la situació esdevé més tensa. El Barça necessita assegurar la seva continuïtat per mantenir l'estabilitat a la defensa. Si no s'arriba a un acord, el club es podria veure obligat a considerar-ne la venda.

Ronald Araújo aplaudint durant un partit del FC Barcelona

Com a director esportiu, Deco ha de trobar un equilibri entre les demandes de Ronald Araújo i les capacitats financeres del Barça. La seva gestió serà fonamental per mantenir l'uruguaià a l'equip o, si cal, buscar alternatives al mercat.

Si Araújo no renova el contracte, el Barça podria considerar la seva venda, ja que no es poden permetre que marxi gratis. Així i tot, s'ha sabut que les altes esferes del Barça el vendrien aquest mateix estiu si arriba una oferta molt alta. Probablement, els culers es plantejarien les coses a partir dels 120-130 milions d'euros.

Malgrat que Ronald Araújo i els seus agents no han posat per part seva, el central ha parlat sobre el tema abans de la Copa Amèrica. "Estic molt bé, estic tranquil. Tinc contracte fins a 2026[…]ara, els meus representants es reuniran amb el club, però ara estic centrat en la selecció", va afirmar el defensor.

Ronald Araújo, el jugador que proporcionaria un fitxatge

Ronald Araújo és el jugador de la plantilla que proporcionaria més diners a Deco: és el jugador amb més valor de cara al mercat de fitxatges i el Barça ho sap. Així i tot, volen poder comptar amb ell i només el vendran si l'oferta és d'una quantitat desorbitada. Si es vengués a l'uruguaià, el Barça podria fitxar Joshua Kimmich, que és el favorit de Hansi Flick.

Equips com el Bayern de Múnic i el Chelsea hi estan molt interessats i pagarien molts diners pel defensor. Si decideix no renovar, el Barça el vendrà segur. Tanmateix, si decideix renovar i arriba una oferta impossible de rebutjar, Deco s'ho pensarà, i la sortida serà el més probable; aviat coneixerem el seu destí.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: