Home gran amb ulleres davant d'una multitud amb banderes del Reial Madrid i els logotips del París Saint-Germain i Arsenal.
FUTBOL

Florentino Pérez lluita amb PSG i Arsenal per un fitxatge de 90 milions

El president del Reial Madrid somia amb un fitxatge, però haurà de lluitar contra diversos rivals per fer-ho realitat

Florentino Pérez fa mesos que estudia les opcions de mercat per tancar alguna gran incorporació aquest estiu. Encara que no fitxés ningú més, ja hauria complert, amb escreix, signant Kylian Mbappé a cost 0. Però el president no en té prou i vol buscar-ne més els pròxims mesos.

La baixa de Nacho al centre de la defensa ha fet que el "suprem" del Reial Madrid hagi de buscar un defensa centre de primer nivell urgentment. L'opció més atractiva és Leny Yoro, el qual els blancs esperen tancar per uns 30-35 milions d'euros. A més del futbolista del Lilla, Florentino Pérez entrarà en una disputa amb el PSG i l'Arsenal per un altre defensor.

Florentino Pérez mourà fitxa aviat

Florentino Pérez ha esperat pacientment abans de fitxar: no s'ha precipitat i ha volgut tenir-ho clar. Aquesta és, molt probablement, una de les seves millors virtuts. Mai no s'avança i espera el moment ideal per incorporar jugadors de primer nivell; sap quan ha de tancar una compra.

Florentino Pérez amb la mirada perduda

Nacho Fernández, el capità fins ara del Reial Madrid, deixa un buit gran a la plantilla i cal reemplaçar-lo de cara a la temporada que ve. Se sap que Leny Yoro no fitxarà per cap equip que no sigui el de la capital espanyola. El seu contracte finalitza l'any que ve, i si els francesos no el venen ja, marxarà gratis l'any que ve.

Veient que la seva incorporació ja està gairebé tancada, Florentino Pérez ha decidit anar a buscar la seva pròxima "víctima". Es tracta de William Saliba, el crac que acaba de tancar un gran any a l'Arsenal. Mikel Arteta ha aconseguit esprémer tot el seu potencial i ha fet que molts dels grans d'Europa s'hi interessin.

willam saliba pla cara

El Reial Madrid va a buscar William Saliba

El fitxatge de Williams Saliba no serà gens senzill, ja que l'Arsenal no es vol desprendre d'ell de cap de les maneres possibles. De fet, els anglesos l'han taxat en 90 milions, que són 10 més que el seu valor de mercat actual. Té contracte fins a 2027, així que si el volen fitxar ara, el Reial Madrid haurà de pagar.

El PSG també ha mostrat les seves ganes de tancar la incorporació de William Saliba i té més diners que el Reial Madrid. Això ha fet que es formi un "triangle" d'interessats que lluny d'acostar posicions podria distanciar-les. Durant els pròxims mesos en sabrem més sobre el tema.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: