Un jugador de futbol amb l?uniforme del FC Barcelona i l?escut del FC Porto al fons.
FUTBOL

El fitxatge de Mika Faye pel Porto entra a la seva recta final: Hi ha data límit

Recta final al fitxatge de Mika Faye pel Porto, que insisteix a fitxar-lo

A hores d'ara a ningú se li escapen les dificultats econòmiques per les quals travessa el FC Barcelona. La prioritat actual és tancar l'exercici 2023/24 amb signe positiu. En aquest sentit, Joan Laporta i la junta directiva treballen incansablement per assolir aquest objectiu.

Entre les possibilitats per recuperar l'estabilitat financera hi ha la venda de jugadors que susciten interès entre els grans d'Europa. Atès que falten pocs dies per poder tancar l'exercici, el temps apressa. El Barça té fins al 30 de juny per presentar una sèrie d'ingressos que li permetin tornar a la regla de l'1:1, per la qual cosa Joan Laporta no es pot adormir.

I, en aquest sentit, apareix la figura de Mika Faye. El jove internacional senegalès ha despertat l'interès del Porto. Les negociacions han avançat, però sembla que han arribat a un punt en què s'han estancat i el FC Barcelona tremola, ja que la data límit s'hi acosta ràpidament.

Joan Laporta amb cara de sorpresa al costat de Mika Faye

Mika Faye no convenç prou el Porto

Mika Faye, defensa central esquerre que juga al filial, s'ha convertit en un jugador molt interessant. La seva esplèndida temporada al filial li ha valgut l'interès de diversos clubs europeus. El mes de gener passat, el Lens francès va presentar al Barça una oferta de 9 milions d'euros, però Joan Laporta la va desestimar esperant obtenir més diners durant aquest estiu.

Tot i això, ara les ofertes no arriben i Joan Laporta està dels nervis. El Barça està demanant 15 milions per deixar sortir Mika Faye, però el Porto no passa de 5, i aquí rau el problema. Això sí, malgrat que no queda gaire temps, tots dos clubs estan fent un esforç per arribar a un acord.

Es rumoreja que el tracte per Mika Faye podria incloure una clàusula de recompra per part del Barça, o fins i tot un percentatge de la seva futura venda. Moltes solucions per desbloquejar un fitxatge que interessa a tothom. El Porto s'enduria una jove promesa per un preu de riure, mentre que el FC Barcelona sanejaria una mica els comptes.

Mika Faye pot seguir al Barça si no se'n va ja al Porto

En cas de produir-se la venda, la plusvàlua seria important per al FC Barcelona. Mika Faye va arribar al Barça amb un cost d'1,5 milions sense comptar algunes variables. Així que la seva sortida, encara que només sigui per 5 milions, ja deixaria beneficis.

Això sí, si Joan Laporta considera insuficient l'oferta o arriba més enllà del 30 de juny, Mika Faye podria seguir. En aquest cas, farà la pretemporada amb Hansi Flick i, després de realitzar-la, s'avaluaria novament la seva situació. Veurem què queda tot, però és evident que el cas de Mika Faye és un dels temes calents a Can Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: