Mika Faye i Íñigo Martínez cara a cara sobre un fons blaugrana

FUTBOL

L'últim fitxatge del Barça sentencia Íñigo Martínez i obre camí a Mika Faye

Els culers compten amb molts defensors i hauran de prescindir d'algun, i el basc és qui té més números

El Barça té una sobrecàrrega de defenses i diversos no seguiran la temporada que ve. Amb l'últim fitxatge del club culer, Íñigo Martínez pot tenir els dies comptats. La situació econòmica de l'entitat no és bona i han de prescindir dels futbolistes que no vegin primordials.

La sortida d'Íñigo Martínez, a més de deixar lloc per inscriure uns altres jugadors, facilitaria la vida a Mika Faye. El senegalès té molt de talent, però encara no ha debutat amb el primer equip. El Barça és conscient que el central s'està cansant d'esperar i podria donar-li l'oportunitat aviat.

Íñigo Martínez, a la porta de sortida

Íñigo Martínez té contracte amb el Barça fins a 2025, per la qual cosa han de vendre'l ja. El basc va començar la temporada molt bé i era titular amb Ronald Araújo, però ha estat perdent protagonisme. A més, les lesions no l'han acabat de respectar i han fet que vagi perdent la continuïtat a poc a poc.

Íñigo Martínez amb els braços oberts i la samarreta del FC Barcelona

Ara, amb el fitxatge de Hansi Flick, les seves opcions es veuen encara més limitades, ja que podria no entrar als seus plans. El tècnic alemany vol reestructurar l'equip i no vol jugadors que no siguin necessaris. Això ha col·locat Íñigo Martínez com un d'aquells que és més probable que abandoni l'entitat, ja que sol ser a la banqueta.

La sortida d'Íñigo Martínez també donaria més opcions a Mika Faye, el central del filial. El jove ha cridat l'atenció de diversos dels grans d'Europa i el Barça el podria perdre. Tot i que té contracte fins a 2027, ell i el seu entorn estan cada cop més a prop de demanar la sortida.

Mikayil Faye en primer pla mentre salta al camp amb el FC Barcelona

Mika Faye no esperarà eternament

Hansi Flick és un entrenador que gaudeix del joc físic, i els seus equips en són el reflex. Casualment, Mika Faye, la promesa del Barça, es caracteritza pel seu gran físic. Amb només 19 anys, el senegalès té un cos envejable i una força fora del comú.

La sortida d'Íñigo Martínez proporcionaria a Mika Faye l'oportunitat de guanyar-se un lloc al primer equip. És probable que Hansi Flick decideixi apostar pel jugador del filial abans que pel basc, especialment pel tema físic. Malgrat que encara no podem confirmar res, Íñigo podria tenir els dies comptats.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: