Pere Romeu, nou entrenador del Barça Femení
FUTBOL

Una estrella del Barça Femení diu adeu, però Pere Romeu troba la solució

El conjunt blaugrana s'acomiada d'una altra llegenda que ha contribuït als èxits de l'equip

El Barça Femení continua amb canvis a l'equip. Aquest cop, el conjunt blaugrana i l'afició han rebut una notícia inesperada.

A l'equip hi ha hagut la sortida de tres peces fonamentals: Sandra Paños, Mariona Caldentey i l'entrenador, Jonatan Giráldez. Tots tres han marxat per la porta gran, amb l'oportunitat d'acomiadar-se del club i dels aficionats que tan de suport els han donat. A aquestes baixes s'afegeix la sortida d'una altra jugadora que ha estat important al Barça.

L'estrella del Barça Femení que deixa l'equip

El Barça Femení ha anunciat que la futbolista Lucy Bronze no continuarà vinculada amb l'equip la temporada que ve. Ja hi havia rumors sobre aquesta possible eixida i finalment s'ha fet oficial.

Lucy Bronze durant un partit de futbol xutant la pilota

La defensa anglesa va arribar al conjunt blaugrana el 2022, procedent del Manchester City. Durant les dues temporades que ha defensat la samarreta del Barça, Lucy Bronze ha estat un pilar clau a la defensa.

L'anglesa ha jugat un total de 70 partits i ha fet cinc gols. Amb ella, la futbolista s'emporta set títols aconseguits, entre els quals destaquen les dues Lligues de Campions consecutives. Lucy Bronze ha estat considerada com una de les millors defenses de la història del futbol femení.

Els motius de la sortida de Lucy Bronze

Lucy Bronze acaba el contracte amb el Barça el pròxim 30 de juny. Semblava que el Barça i la jugadora arribarien a un acord per a la renovació, però no ha estat així.

El conjunt blaugrana va posar una oferta a Lucy Bronze sobre la taula i la decisió final estava a les mans de la futbolista. Finalment, Lucy Bronze ha decidit seguir amb la seva carrera futbolística fora del Barça Femení.

Els motius no han estat econòmics, sinó esportius. La futbolista ho ha guanyat tot amb el Barça Femení aquestes dues temporades i no ha tingut els minuts que ha desitjat. La jugadora vol ser titular i al Barça ho té difícil. Pere Romeu té al cap un projecte on comptava amb la futbolista, però els plans del club no encaixaven amb el de la jugadora anglesa.

Ara el Barça haurà d'avaluar opcions per cobrir el lloc deixat per Lucy Bronze. El club pot optar per fitxar una nova jugadora o adaptar-se amb Ona Batlle i Marta Torrejón en aquesta banda dreta. La decisió serà important de cara a la pròxima campanya.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: