José Mourinho i Deco en primer pla amb un fons taronja
FUTBOL

José Mourinho demana un fitxatge i frustra els plans de Deco al Barça

L'etern rival dels culers es llança a buscar el fitxatge més desitjat del director esportiu

José Mourinho acaba d'aterrar a la banqueta del Fenerbahçe i ja està pensant en la plantilla. Després de ser destituït a l'AS Roma, l'entrenador ha buscat nous reptes a la lliga turca. La seva carrera com a entrenador és bona, però no ha encertat aquests darrers anys.

Paral·lelament, Deco està treballant en el mercat de fitxatges de cara a la temporada que ve. En principi, no hi hauria d'haver interferències entre el Barça i el Fenerbahçe, però sí que n'hi haurà. Una petició de José Mourinho deixa el director esportiu culer en alerta, ja que es podria quedar sense un dels seus favorits.

Deco té por

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt que es pugui moure lliurement pel mercat de fitxatges. Deco fa temps que pensa en quins moviments pot fer i estudia les seves opcions financerament parlant. Un dels seus jugadors favorits vol fitxar pel Barça, però José Mourinho ha interferit de ple, cosa que no ha agradat als culers.

José Mourinho a la banqueta de la Roma

José Mourinho ha deixat clar que vol Joao Félix a la seva plantilla i que està disposat a fer el possible per adquirir-lo. Així i tot, se sap que l'atacant vol quedar-se al Barça, club on s'ha sentit molt còmode al llarg de tota la temporada. Per desgràcia per a ell, Deco només pot contemplar una cessió, ja que l'Atlètic de Madrid demana massa per ell.

El problema és que els matalassers volen vendre'l tant sí com no per desfer-se'n i això ha fet que les negociacions amb el Barça s'estanquin força. El fitxatge de Joao Félix es tancaria aproximadament en uns 60-70 milions d'euros. José Mourinho està disposat a asseure's a negociar, fet que ha posat Deco en alerta.

Joao Félix vol quedar-se al Barça

Joao Félix és un dels jugadors amb més talent del món, però és molt irregular. Aquesta temporada, el portuguès ha tingut moments molt bons, però també molts altres de dolents. Això va portar Xavi Hernández, que a principis d'any el feia servir contínuament, a deixar-lo a la banqueta.

Així i tot, Deco encara considera Joao Félix una gran opció i vol poder comptar amb ell la temporada que ve. Hansi Flick, segons es diu, també estaria d'acord amb la decisió, així que és probable que continuïn intentant-ho. Haurem de seguir molt de prop José Mourinho per veure quines intencions té amb el seu compatriota.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: