Un home somrient amb barba i cabells curts, vestit amb una samarreta blava, apareix en primer pla amb l'escut del Reial Madrid de fons.
FUTBOL

Ferran Torres retrata els 3 millors fitxatges del Reial Madrid

El davanter valencià millora les prestacions que ofereixen tres jugadors de la plantilla madridista

A l'agitat mercat de fitxatges, Ferran Torres s'ha convertit en un dels noms més discutits del FC Barcelona. La crisi econòmica que travessa el club català ha generat rumors sobre una possible sortida del davanter espanyol. La necessitat de reduir massa salarial i generar ingressos ha posat diversos jugadors en venda, i Ferran Torres no n'és l'excepció.

Des de la seva arribada al Barça, Ferran Torres ha mostrat centellejos de la seva qualitat, però mai no ha acabat per explotar i el seu futur és incert. Diversos mitjans han especulat sobre l'interès de la Premier League i de la Serie A per aconseguir els seus serveis. Ara bé, malgrat els rumors, la realitat és que el rendiment de l'ex del València és notable, fins i tot molt millor que el de 3 estrelles del Reial Madrid.

Ferran Torres estirant-se la samarreta i mostrant el seu dorsal després de marcar

Ferran Torres retrata Vinícius, Rodrygo i Bellingham

Enmig d'aquestes especulacions, Ferran Torres ha trobat un refugi en la Selecció Espanyola, on brilla amb llum pròpia. Ja ha anotat 20 gols amb 'La Roja' i ha demostrat ser una peça clau a l'esquema de Luis Enrique i també al de Luis de la Fuente. La seva capacitat per aparèixer en moments crucials i el seu instint golejador li han permès superar les tres estrelles del Reial Madrid: Vinícius, Rodrygo i Bellingham.

Malgrat que tots tres han mostrat un rendiment impressionant amb el Reial Madrid, les seves estadístiques amb la selecció no són tan destacades com les de Ferran Torres. Els blancs sumen només 13 gols en partits internacionals, mentre que Ferran Torres ja n'ha fet 20.

Vinícius, malgrat la seva habilitat per desequilibrar defenses i la seva velocitat, ha tingut dificultats per traduir el seu rendiment de club a l'àmbit internacional. Rodrygo, per part seva, ha tingut menys oportunitats per brillar amb el Brasil. I Bellingham, tot i que és una jove promesa amb Anglaterra, encara no ha aconseguit el mateix nivell d'impacte que Ferran Torres amb Espanya.

Ferran Torres, un tauró en venda

Ferran Torres sembla un altre quan s'enfunda la samarreta de la Selecció Espanyola. El seu rendiment augmenta exponencialment i és capaç de deixar els 3 galàctics del Reial Madrid en ridícul. Els seus 20 punts amb el combinat nacional són una bona mostra que necessita confiança per demostrar el seu veritable nivell.

Això sí, malgrat totes les virtuts, Ferran Torres està en venda. Aquest curs ha marcat 12 gols en 45 partits, però Hansi Flick prefereix un altre perfil més regatejador. El seu favorit és Dani Olmo, però tampoc descarta l'arribada de Nico Williams o Luis Díaz.

Veurem com queda tot, però és evident que perquè arribi un gran fitxatge, Ferran Torres haurà de sortir. Amb la selecció ja ha demostrat de què és capaç. Ara li toca fer el mateix en el seu pròxim destí, ja que al Barça mai no ho ha aconseguit.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: