Dos homes amb expressions serioses davant d'un fons de colors vibrants.
FUTBOL

Ferran Torres, gratis i millor que el fitxatge demanat per Hansi Flick

El valencià va estar a l'altura contra Albània i demostra al seu nou entrenador que amb ell n'hi ha prou

Ferran Torres no ha passat pels millors anys futbolístics des de la seva arribada al club català. El Barça va pagar una suma força alta pels seus serveis i no ha rendit de la manera que s'esperava. Per sort, el valencià està recuperant el seu millor nivell i parla amb accions dins del camp.

Paral·lelament, Hansi Flick ja està pensant en els possibles canvis que patirà la plantilla de cara a la temporada que ve. L'alemany tenia un fitxatge al cap, però Ferran Torres li demostra que és millor que ell, o almenys més regular. Això ha portat el Barça a plantejar-se la situació.

Hansi Flick ho demana i el Barça s'ho pensa

Hansi Flick ha arribat en un moment dolent per al Barça i és conscient de la situació econòmica que travessa el club. Així i tot, ha demanat algun fitxatge, ja que veu necessària la compra de dos futbolistes. Una és la d'un pivot defensiu i l'altra, la d'un extrem esquerre.

Un jugador de futbol amb l'uniforme groc de la selecció espanyola corre amb la pilota al camp durant un partit, amb seients vermells i publicitat de Qatar Airways al fons.

Després dels seus anys dolents al Barça, aquesta temporada, Ferran Torres es va despertar i va començar a mostrar el seu millor nivell. Malauradament, una lesió li va tallar la progressió en el millor moment. Ara, l'atacant ha tornat i ahir va tenir un paper clau a la victòria d'Espanya.

Ferran Torres va ser l'autor del gol de l'Absoluta i va ser elegit l'MVP; va jugar un gran partit i va demostrar que també pot estar a l'altura en grans escenaris. El seu gran moment podria aturar el fitxatge de Joao Félix, que és una cosa que Hansi Flick ha demanat. El portuguès és del gust del nou entrenador i ha demanat a les altes esferes del club que intentin incorporar-lo.

Joao Félix no és necessari al Barça i Ferran Torres ho demostra

Ferran Torres va marcar un gol ahir amb un bon xut al pal llarg i va demostrar que és un davanter de talla mundial. Joao Félix té molt de talent, però li falta regularitat i, en algunes ocasions, ganes; tampoc no ha tingut ni un minut a l'Eurocopa. A més, els matalassers demanen entre 60 i 70 milions d'euros pel fitxatge.

El Barça no està disposat a pagar això que demanen i només l'incorporaran mitjançant una altra cessió. Ahir, Ferran Torres va demostrar que no cal fitxar ningú més; ell i Raphinha són suficient. Tot i que el seu rendiment està sent bo, Hansi Flick podria continuar preferint el portuguès.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: