Un home de vestit davant d'un equip de futbol amb uniformes vermells.
FUTBOL

Joan Laporta es lamenta per no tancar un fitxatge després de veure Espanya a l'Eurocopa

El president segueix atentament la competició i es podria lamentar per un jugador que se li va escapar al Barça

Acaba de finalitzar el partit que enfrontava Espanya i Geòrgia per veure qui passava als quarts de final. Tots dos equips han mostrat un bon nivell, però La Roja ha estat la clara dominant. Tots els jugadors han mostrat un gran nivell i s'han imposat 4-1 davant dels georgians.

És probable que Joan Laporta hagi estat molt atent, ja que diversos jugadors són a l'Eurocopa. Un dels futbolistes espanyols que coneix molt bé el Barça podria haver estat un fitxatge. Malauradament, els blaugranes no van comptar amb ell i ara ho lamenten.

La Roja brilla i Joan Laporta es lamenta

Hi havia molta gent que no confiava en La Selecció, però aquest grup de joves ha sabut fer orelles sordes. Per a sorpresa de molts, estan disputant una Eurocopa impressionant i avui s'han aconseguit classificar. A més, un dels més destacats va estar vinculat al Barça, però el van deixar escapar i ara ho lamenten.

Joan Laporta mirant de perfil sobre un fons blanc i negre

Marc Cucurella és un exjugador del Barça a qui molts havien perdut la pista. L'antic blaugrana va pujar al primer equip el 2018, però no va tenir protagonisme. Després de diverses cessions, va acabar venut; amb el pas dels anys, ara juga al Chelsea.

Marc Cucurella va arribar al conjunt anglès al 2022 i a poc a poc s'ha anat guanyant un lloc. Aquesta temporada, l'espanyol ha jugat 28 partits i s'ha guanyat l'estima de tots els aficionats. Per desgràcia, Joan Laporta no ha buscat el seu fitxatge des que se'n va anar, però ara ja és tard.

Marc Cucurella parla del Barça

Fa poc, van preguntar a Marc Cucurella sobre la possibilitat de tornar al Barça. Les seves paraules van ser: "A dia d'avui, ni m'ho penso, ni em passa pel cap. Crec que això ja va passar. Mai es sap què pot passar, però no estic pensant en això.".

Jugador de futbol amb la samarreta de la selecció espanyola controlant la pilota en un partit.

A més, va afegir: "El Chelsea esta passant uns anys complicats, però estic feliç i la meva família està molt gust. Està sent una bona experiència i no estic pensant gaire en això.". Tot i que ha estat substituït, Marc Cucurella està signant una gran Eurocopa i Joan Laporta, probablement, es lamenta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: