Fabrizio Romano apunta amb el dit mentre Thiago Motta espera al fons
FUTBOL

Fabrizio Romano confirma el fitxatge: Adeu Barça, se'n va amb Thiago Motta per 20 M€

Thiago Motta, que va sonar per entrenar el Barça, ha acabat a la Juventus i treu un fitxatge top al club català

Fabrizio Romano, el respectat periodista especialitzat en el mercat de fitxatges, ha confirmat que Thiago Motta està molt a prop de tancar el primer fitxatge per a la seva nova etapa a la Juventus. Aquesta notícia suposa un revés dur per al FC Barcelona, que havia mostrat interès en el mateix objectiu i que recentment havia estat ofert.

Fabrizio Romano s'ha guanyat una reputació com una de les fonts més fiables al món del futbol pel que fa a rumors i fitxatges. Les seves publicacions a xarxes socials i les seves columnes en mitjans internacionals són seguides per milions d'aficionats i professionals del futbol.

Amb la seva famosa frase "Here we go!" (en català, 'anem-hi!'), Fabrizio Romano ha avançat molts dels moviments més importants del mercat, consolidant-se com una figura clau. I ara, per a desil·lusió del Barça, ha anunciat el primer reforç de Thiago Motta per a la Juve.

Thiago Motta mirant a un costat amb l'escut del FC Barcelona

Thiago Motta fastigueja el Barça

Thiago Motta, exjugador del Barça, també va ser al radar del club català com una opció per a la banqueta. Tot i això, Motta finalment va signar amb la Juventus per dirigir l'equip italià. La seva contractació va ser un moviment estratègic per a la Juve, que busca rejovenir el cos tècnic i portar una nova direcció tàctica sota el seu lideratge.

L'elecció de Thiago Motta reflecteix l'ambició del club de Torí de recuperar el domini a la Serie A i competir al nivell més alt a Europa. I, en aquest sentit, el nou entrenador ha demanat fitxatges de primer nivell. En concret, ha sol·licitat l'arribada d'un pivot a l'agenda del Barça: Douglas Luiz.

El Barça es queda sense Douglas Luiz

El FC Barcelona ha buscat reforçar el seu mig del camp després de la sortida de Sergio Busquets. Douglas Luiz, jugador de l'Aston Villa, va ser identificat com un objectiu potencial a causa de la seva capacitat per exercir tant rols defensius com ofensius al centre del camp. La seva versatilitat i experiència a la Premier League el feien una opció atractiva per al Barça i, a més, s'havia ofert a Deco fa només uns dies.

Finalment, Fabrizio Romano va confirmar que Douglas Luiz s'unirà a la Juventus per una suma propera als 20 milions d'euros. Això sí, l'acord té truc, ja que el conjunt italià pagarà 20 'quilos', però també enviarà a l'Aston Villa dos jugadors.

Per al Barça, aquesta notícia representa una oportunitat perduda en el seu intent de reforçar el seu equip amb un jugador de qualitat comprovada. Thiago Motta s'ha quedat Douglas Luiz i ara Hansi Flick haurà de buscar alternatives. La recerca d'un pivot defensiu continua sent una prioritat per a Flick i la directiva del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: