Oriol Romeu amb un gran somriure i el logo de l'Eurocopa al seu costat
FUTBOL

L'Eurocopa descarta el seu fitxatge pel Barça tot i ser molt millor que Oriol Romeu

El pivot no ha triomfat a la Ciutat Comtal i sembla que el substitut ha perdut l'oportunitat de fer-ho

Oriol Romeu va arribar al Barça abans que comencés la temporada 2023-2024 i l'objectiu era que suplís Sergio Busquets. L'espanyol venia de fer una temporada molt bona amb el Girona FC i els culers esperaven el mateix. Malauradament, no va ser així i el migcampista va entrar en una mala ratxa.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta que es pugui moure lliurement pel mercat de transaccions. Això va influir molt en la compra d'Oriol Romeu, que era una opció a un cost baix. Ara marxarà, però el seu reemplaçament queda cancel·lat després del partit de l'Eurocopa.

El reemplaçament d'Oriol Romeu no està a l'altura

El mateix Oriol Romeu ha arribat a admetre en roda de premsa que ha estat un mal any per a ell i que no ha respost de la millor manera possible. És probable que la pressió de vestir la samarreta del Barça sigui massa gran i hagi pogut amb ell. Tot i que té contracte fins a 2026, aquest mateix estiu sortirà de l'equip, probablement al seu conjunt anterior.

Imatge del futbolista Oriol Romeu amb la samarreta del Girona en un partit davant la Reial Societat

El reemplaçament d'Oriol Romeu havia de ser, en principi, Amadou Onana, el jugador de l'Everton. El belga té contracte fins a 2027, així que el Barça hauria de pagar si el volgués incorporar de cara a la temporada que ve. Ha creat furor a la Premier League, però ha deixat molt a desitjar al primer partit de l'Eurocopa.

Amadou Onana no va estar a l'altura i això l'allunya cada cop més del Barça. Cal suposar que va ser un mal dia i que tornarà a mostrar el seu increïble nivell. La seva incorporació es tancaria aproximadament en uns 60-70 milions d'euros, però sembla que no serà l'elegit final.

Amadou Onana amb la samarreta de l'Everton fent un gest amb els braços d'incredulitat

Amadou Onana es queda a prop de suplir Oriol Romeu

La suma esmentada anteriorment és molt alta per al Barça en aquests moments i no poden invertir tants diners si no és una aposta segura. Això fa que Amadou Onana sigui una operació complicada, i més després del Bèlgica-Eslovàquia. El pivot va cometre errors importants i li va costar trobar els temps adequats.

Quan la seva selecció tenia la pilota, Amadou Onana estava una mica perdut, cosa que no és comú en ell. Tant si ve com si no al Barça, Oriol Romeu no seguirà, així que els culers hauran de buscar una altra solució. Durant els pròxims mesos, veurem què decideixen els blaugranes.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: