Arda Güler en primer pla amb una bandera de Turquia al fons
FUTBOL

Arda Güler beneeix el proper fitxatge del Reial Madrid: 18 anys, turc i oferta de 10M€

El Reial Madrid no oblida un dels seus principals objectius per a aquest mercat de fitxatges

Arda Güler es va unir al Reial Madrid l'estiu del 2023, procedent del Fenerbahçe. Amb només 18 anys se'l considera una de les promeses més grans del món i la seva arribada va despertar gran entusiasme entre els aficionats blancs. Tot i això, un any marcat per les lesions no ens han permès gaudir de tot el seu talent.

En el seu primer any sota la direcció de Carlo Ancelotti, Arda Güler només ha pogut mostrar algunes llampades del seu enorme potencial. Les lesions han limitat el seu temps de joc, però quan ha aparegut ha complert amb nota. Al Reial Madrid valoren molt positivament la seva capacitat per moure's entre línies i la seva visió de joc, i per això esperen que es converteixi en una peça clau de l'equip.

Arda Güler celebrant el seu gol a l'Estadi Santiago Bernabéu

Arda Güler no és l'únic

El Reial Madrid vol continuar reforçant la plantilla amb joves talents. L'any passat va ser Arda Güler, i aquest estiu toca el torn a un prometedor porter turc de 18 anys. Sí, perquè després dels èxits de Vinícius, Rodrygo o Fede Valverde, Florentino Pérez té clar que ha de continuar apostant per la seva estratègia.

En aquest sentit, malgrat que el fitxatge d'Arda Güler no ha sortit tan bé com es podria esperar, Florentino Pérez no es vol rendir. Així que, després d'analitzar molt el mercat de fitxatges, ha pres la decisió de llançar-se a buscar la nova joia de Turquia. Un prometedor porter de 18 anys que encaixaria com a anell al dit en la planificació esportiva del Reial Madrid .

El Reial Madrid s'interessa a Onuralp Çevikkan

El Reial Madrid està interessat en Onuralp Çevikkan. Sent un adolescent ha impressionat al Trabzonspor i ha captat l'atenció de diversos clubs europeus, entre els quals hi ha el Reial Madrid.

Amb Courtois a la recta final de la seva carrera i Lunin deixant molts dubtes, Florentino Pérez es disposa a fitxar l'hereu perfecte. Sí, perquè es rumoreja que el Reial Madrid ja ha llançat una primera oferta de 10 milions d'euros per aconseguir Onuralp Çevikkan.

Arda Güler beneeix Onuralp Çevikkan

Arda Güler estaria encantat amb el fitxatge d'Onuralp Çevikkan pel Reial Madrid. Podria aportar molt l'equip i ajudar a reforçar la línia defensiva. La connexió turca entre tots dos podria facilitar l'adaptació de Çevikkan a la capital d'Espanya.

El Reial Madrid, sota la direcció de Florentino Pérez, continua apostant per joves talents. La possible arribada d'Onuralp Çevikkan, abonada per Arda Güler, reflecteix el compromís del club amb el futur. Amb Güler i possiblement Çevikkan, el futur del Reial Madrid sembla ple de promeses emocionants.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: