Sergio Busquets a primer pla i de perfil amb l'escut del PSG al fons
FUTBOL

El Barça no pot pagar el fitxatge del nou Sergio Busquets, se'n va al PSG

Els problemes econòmics del club culer impedeixen a Joan Laporta lluitar per una incorporació

El FC Barcelona es troba en una cruïlla financera mentre busca el successor ideal de Sergio Busquets. La sortida de l'icònic pivot va deixar un buit significatiu a la línia defensiva i a la creació de jugades des del fons. La directiva del Barça, encapçalada per Joan Laporta, està avaluant diversos jugadors per omplir aquest rol crucial, però la realitat econòmica del club en limita les opcions.

Des que Sergio Busquets va deixar l'equip, el Barça ha mancat d'un jugador amb la capacitat de liderar les accions defensives i d'iniciar la construcció del joc des de la part del darrere del camp. Aquest rol és essencial en l'esquema tàctic de l'equip i, per tant, trobar un reemplaçament adequat és una de les prioritats principals del club.

Joao Neves, un somni inabastable

Un dels que més interès ha generat a la secretaria tècnica del Barça és Joao Neves, el jove talent del Benfica. El lusità ha demostrat un gran potencial a la Primeira Lliga, destacant-se per la seva visió de joc, la capacitat de recuperació i les habilitats per distribuir la pilota. Tot i això, el cost del seu fitxatge es troba fora de l'abast financer del Barça.

Joao Neves conduint una pilota amb la samarreta del Benfica

El Paris Saint-Germain ha mostrat un gran interès en Joao Neves, i amb la recent sortida de Kylian Mbappé, el club parisenc disposa dels fons necessaris per fer un desemborsament elevat. Segons fonts, el PSG està disposat a pagar més de 100 milions d'euros pel jove centrecampista del Benfica. Aquesta quantitat és impensable per al Barça en la seva situació financera actual, cosa que significa que l'entitat catalana haurà de buscar alternatives més assequibles.

Joao Neves és l'objectiu del PSG

La situació econòmica del Barça és complicada. El club ha estat lluitant amb un gran deute i restriccions salarials imposades per LaLiga, cosa que limita la seva capacitat per competir amb altres gegants europeus al mercat de fitxatges. Malgrat els esforços de la directiva per equilibrar els comptes i reduir les despeses, la possibilitat de fer fitxatges d'alt cost continua sent molt limitada.

Amb la porta tancada per a Joao Neves per culpa del PSG, el Barça haurà de buscar uns altres candidats que puguin exercir el buit deixat per Sergio Busquets. La directiva i la secretaria tècnica exploren el mercat a la recerca de talents emergents i oportunitats de baix cost que puguin adaptar-se a les necessitats de l'equip i a les restriccions econòmiques actuals.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: