Oriol Romeu en primer pla mirant una imatge seva amb la samarreta del Girona

FUTBOL

Oriol Romeu vol sortir del Barça, però hi ha un detall que ho impedeix

El migcampista d'Ulldecona vol abandonar l'entitat blaugrana, però la sortida no és gens senzilla

No hi ha nit tranquil·la a Can Barça. La frase va quedar representada a les mil meravelles dissabte passat, quan Xavi Hernández va comunicar que deixa el club el 30 de juny. Després de perdre davant el Vila-real (3-5), el tècnic va fer pública una decisió que, segons va informar, tenia presa fa temps.

Aquest dimecres, després de guanyar l'Osasuna, segueixen sortint notícies. Ferran Torres estarà diverses setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral. A més a més, un jugador de la plantilla ha dit que vol sortir.

Oriol Romeu vol sortir, però no ho té fàcil

El jugador que vol marxar és Oriol Romeu . Així ho ha informat el periodista Gerard Romero , i explica que a Ulldecona li encantaria tornar al Girona. Romeu no està comptant gaire per a Xavi, va ser substituït al descans davant el 'submarí groc' i davant del quadro navarrès ha sortit a la segona meitat.

Tot i això, la seva sortida no sembla senzilla, i la viabilitat de l'operació és complicada. L'alta quantitat de lesionats que té l'equip no convida que Oriol Romeu pugui abandonar el club . Una baixa més a la plantilla deixaria l'elenc de Xavi Hernández força tocat.

A més, el mercat d'hivern es tanca aquest dijous i el poc temps corre contra Oriol Romeu. S'hauria de tancar la sortida i el Barça hauria de trobar un recanvi de garanties amb menys d'un dia de marge.

En tot cas, si es produís l'operació, caldria veure si en surt cedit o traspassat. Però, com expliquem, és difícil que la seva sortida es pugui produir.

El migcampista ha anat de més a menys als plans de Xavi Hernández

Oriol Romeu va arribar al FC Barcelona com a opció per reemplaçar Sergio Busquets . L'equip no tenia un recanvi de garanties, i la marxa del de Badia s'havia de cobrir d'alguna manera. Van sonar molts noms, però la direcció esportiva blaugrana va apostar pel llavors jugador del Girona, i amb passat al planter blaugrana.

Després d'un fantàstic inici de temporada i bones actuacions, va anar perdent rellevància a les alineacions. Oriol Romeu va començar com a titular, però el seu rendiment va començar a decaure. Es va veure superat en alguns partits i no donava solucions als seus companys amb la pilota als peus.

A més, ha comès errors que han suposat gols en contra, com davant de l'Anvers, i el seu rol ha adquirit un paper més secundari. Se'l veu afectat anímicament i amb un nivell baix de confiança. Mentre que al Girona va ser una peça clau i va brillar en molts partits, no ha aconseguit aclimatar-se a Barcelona .

Caldrà veure si Oriol Romeu pot sortir i complir les seves intencions, però resulta complicat vista la situació actual del club quant a baixes, temps i capacitat econòmica.