Deco en primer pla amb l'escut del Porto
FUTBOL

El fitxatge secret de Deco és un extrem de 27 anys del Porto

Els blaugranes han trobat l'atacant ideal i la seva incorporació és assequible

Deco ja està pensant en els possibles fitxatges per a la temporada que ve i estudia el mercat constantment. La situació econòmica del Barça no és gaire bona i totes les inversions han de ser les indicades. Els blaugranes no poden fer un pas en fals i volen aprofitar totes les ofertes que puguin.

El Barça té grans jugadors, però hi ha dues posicions que encara estan molt buides: el pivot defensiu i l'extrem esquerre. Sembla que Deco ja ha trobat el seu atacant ideal i és més barat que altres. Potser no és tan bo com Nico Williams o Dani Olmo, però costa molts milions menys, juga al Porto i pot donar un cop a la taula.

Deco pot incorporar-lo al Barça

Recentment, Joan Laporta va anunciar que no hi hauria cap fitxatge estel·lar aquest estiu, però sí alguns reforços. Tenint en compte això, ens podem fer a la idea que Deco no tancarà una gran incorporació. Així i tot, sembla que tancaran a un extrem esquerre tant sí com no, i el del Porto seria una de les millors opcions.

Parlem de Pepe, l'extrem de 27 anys que ja va marcar al Barça a la fase de grups de la Champions League. Encara que el club portuguès el va fitxar per 15 milions, el seu valor de mercat ha pujat a 25, que és el que, aproximadament, demanarien per ell. El preu del davanter és força bo i assequible, per la qual cosa els culers podrien considerar-ho seriosament.

Pepê conduint la pilota

Des de començament de temporada, Pepe ha marcat 8 gols i ha donat 10 assistències en 47 partits. Els números són més que bons i està demostrant que pot jugar al màxim nivell. Diversos equips s'han interessat pel brasiler, però el seu contracte no finalitza fins a 2027.

Pepe agrada al Barça

Pepe és un jugador amb desbordament, una bona visió de joc que li permet assistir molt i un olfacte golejador nat. Aquestes característiques són crucials en un davanter del Barça i Deco ho sap. Per aquesta raó, no seria estrany que al mercat de fitxatges d'estiu escoltem el seu nom a l'òrbita del club blaugrana.

A més de ser un bon atacant, el fitxatge seria molt menys costós que el de Nico Williams o Dani Olmo. Pel de l'Athletic Club demanen 50 milions i pel del Leipzig, 60. Tenint els preus en compte, és probable que Deco es decanti per Pepe abans que pels espanyols.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: