Ronald Araújo al costat de Fabrizio Romano i un escut del Bayern Munic
FUTBOL

Oficial! El Bayern passa de Ronald Araújo: Fabrizio Romano anuncia el seu nou fitxatge

El Bayern fitxa un nou central i s'oblida definitivament de Ronald Araújo

Fabrizio Romano, conegut com el rei dels fitxatges, ha confirmat al seu compte de X (anteriorment Twitter) una gran notícia per a Ronald Araújo. Des de fa temps, el periodista italià s'ha establert com una de les figures més influents del món del futbol. Els seus informes i anuncis són seguits de prop per aficionats i professionals, i l'últim afecta directament el FC Barcelona.

Fa algunes setmanes, Fabrizio Romano va informar sobre la possible sortida de Ronald Araújo. Després de l'eliminatòria contra el PSG sembla que l'uruguaià no és el mateix i des de la cúpula del Barça no veien amb mals ulls la sortida. Davant aquest escenari, el Bayern es va postular com el principal candidat per acollir-lo i va presentar una oferta de 80 milions al gener.

Ronald Araújo saluda amb l'escut del Bayern al fons

El futur de Ronald Araújo, cada cop més clar

Ronald Araújo, el sòlid defensor uruguaià del FC Barcelona, ha estat una peça fonamental en els darrers temps. La seva robustesa física i capacitat per llegir el joc l'han convertit en un valuós actiu per al Barça. Tot i això, la seva sortida mai ha estat descartada

Ara, en canvi, amb el pas de les setmanes i l'arribada de Hansi Flick, sembla que les tensions s'han anat relaxant i Ronald Araújo es quedarà al Barça. A més, Deco i Laporta ja tenen programada una reunió amb els seus representants per valorar una ampliació de contracte que s'hauria de signar sense problemes. Però, sens dubte, el detall definitiu que confirma que Ronald Araújo no anirà al Bayern Munic és la darrera publicació de Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano confirma el fitxatge i aclareix els dubtes amb Ronald Araújo

El Bayern de Munic ha decidit centrar-se en Hiroki Ito, un defensor japonès que ha impressionat a la Bundesliga amb el VfB Stuttgart. Fabrizio Romano ja ha confirmat que el Bayern ha tancat el fitxatge per 30 milions d'euros. Ito és conegut per la seva versatilitat, podent exercir tant com a lateral esquerre com a central.

Amb l'arribada d'Hiroki Ito, sembla que l'interès del Bayern sobre Ronald Araújo ha disminuït. Ito compleix les necessitats defensives del club alemany, cosa que redueix la necessitat de buscar un altre central d'alt perfil com Araújo. I no només això, ja que el conjunt alemany també té al punt de mira Jonathan Tah, central del Leverkusen.

La confirmació del fitxatge de Hiroki Ito i l'interès a Tah, anunciats per Fabrizio Romano, canvia el futur de Ronald Araújo. Per al Barça, això significa que un dels seus pilars defensius romandrà a l'equip, cosa que és crucial per a l'estabilitat i l'èxit del club en els propers desafiaments.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: