Hansi Flick en primer pla amb Pedri lamentant-se al fons

FUTBOL

El 'fitxatge' més esperat per Hansi Flick i Pedri s'enrradereix fins al 2025

Els culers estan ansiosos per tenir-lo de tornada, però hauran d'esperar una mica més del que s'esperava

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i ja està plantejant canvis per a la temporada que ve. L'entrenador té clar quin tipus de joc vol i com implantar-lo al Barça. Per això, necessita algun fitxatge, igual que alguna sortida.

Paral·lelament, Pedri està ansiós per una incorporació i les ganes que té les comparteix amb Hansi Flick. Hi ha un jugador que serà clau al Barça la temporada que ve i tots en són conscients. Malauradament, trigarà una mica més del que s'esperava; tocarà tenir paciència i no se sap amb exactitud quan hi podran comptar.

Hansi Flick i Pedri ho desitgen

La idea que Hansi Flick vol implantar al Barça és la mateixa que a la resta d'equips que ha dirigit. Un futbol ràpid, precís, amb les idees clares i amb molt de físic. El dirigent creu que la forma física dels seus nous jugadors no és la millor i treballarà dur per corregir-ho.

L'entrenador alemany del Barça, Hansi Flick, en primer pla amb una foto en què s'albira el logotip del FC Barcelona.

Una de les peces clau de la seva tàctica és Gavi, que s'està recuperant de la lesió que va patir fa uns mesos. En un partit contra Geòrgia amb La Roja, el migcampista es va trencar els lligaments creuats. Des d'aquell moment, el jove ha estat operat i està treballant sense descans per poder tornar com més aviat millor.

Pedri vol tornar a poder comptar amb el seu company, ja que a més de compartir feina, són grans amics. A més, s'entenen molt bé al centre del camp; malauradament, no han coincidit gaire per les lesions de tots dos. S'esperava que Gavi tornés a principis de la temporada que ve, però no se sap ni si podrà estar llest al novembre.

Gavi va a poc a poc

Els metges i les altes esferes del Barça han recomanat a Gavi que no corri i que es preocupi per recuperar-se bé. Exemples com el d'Ansu Fati serveixen perquè vegi què passa si la recuperació no és prou bona. Tenint això en compte, el migcampista no correrà i no tornarà fins a estar llest.

Tot i que Hansi Flick i Pedri volen que torni ja, també prefereixen que Gavi vagi a poc a poc. Una recaiguda podria sentenciar la carrera, ja que dos anys allunyat dels terrenys de joc és massa. Ara, el migcampista està centrat en la recuperació, que, molt probablement, es prolongarà fins a finals de 2024 o principis de 2025.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: