Erling Haaland amb el polze cap amunt al costat de l'escut del FC Barcelona i de LaLiga
FUTBOL

El Barça vol fitxar ja el nou Erling Haaland de LaLiga: més gols i més barat

El club blaugrana està obligat a reforçar l'atac del primer equip blaugrana i per això s'ha fixat en un davanter jove que ja iguala els registres dels millors golejadors del continent

El FC Barcelona té un greu problema defensiu i així ho indiquen els números registrats durant aquesta temporada: l'equip de Xavi Hernández fa dos gols encaixats per partit. Unes dades que, sense anar més lluny, xoquen considerablement amb els obtinguts la temporada passada, quan els blaugranes van conquistar LaLiga EA Sports a base d'esforç i compromís en defensa.

Tot i que el Barça ha encaixat 22 gols en 19 jornades i que la lupa està posada en els errors defensius, a la ciutat comtal també assenyalen un altre factor. I és que al club presidit per Joan Laporta hi ha la sensació que segueix faltant molta pólvora a dalt. Una sensació que, a més, es contrasta amb dades: 36 gols en 19 jornades, bona part dels quals són de Ferran Torres (11 gols).

El valencià està sent una de les sorpreses positives de la temporada, al contrari que el davanter polonès Robert Lewandowski . El '9' titular del Barça ha baixat molt el seu rendiment i està molt lluny dels registres obtinguts durant la seva primera campanya com a blaugrana. És, per tot això, que Xavi Hernández i Joan Laporta ja saben que és vital continuar invertint en talent ofensiu amb capacitat golejadora.

El Barça es fixa en un altre golejador que ja brilla a LaLiga EA Sports: Lewandowski i Vitor Roque generen molts dubtes

Resulta evident que Xavi Hernández, Joan Laporta i Deco somien i somniaran fitxar estrelles mundials com Erling Haaland o Kylian Mbappé. Ara bé, la veritat és que la situació econòmica del club blaugrana pràcticament ho impossibilita i, per tant, cal buscar opcions secundàries per reforçar i millorar la plantilla blaugrana. Una d'aquestes opcions secundàries suposa un autèntic 'pelotazo' per al Barça i per a LaLiga EA Sports i Xavi Hernández ho espera per poder oblidar-se, definitivament, del polonès Robert Lewandowski.

Joan Laporta i Deco van considerar que el relleu natural de Lewandowski havia de ser Vitor Roque. Ara bé, com ja va avançar 'e-Notícies', Xavi Hernández està poc entusiasmat amb les prestacions tècniques del brasiler. A més, l'entrenador egarenc entén que Roque no ha arribat en 'condicions òptimes' i que, per tant, no està preparat per competir en partits d'alta exigència competitiva.

De fet el míster de Terrassa està apostant abans pel juvenil Marc Guiu que per Roque. El jugador del planter del club blaugrana ja va ser titular al camp d'Unionistes de Salamanca i, dimecres passat, va ser l'opció de Xavi per intentar remuntar contra l'Ahtletic Club.

Amb tot, Laporta és conscient que ha de començar a preparar el terreny per a altres futbolistes amb gol i, de fet, ja ho té tot lligat i estudiat. Laporta vol fitxar un davanter que Xavi Hernández coneix molt bé i que té opcions de tenir protagonisme al primer equip blaugrana.

El Barça de Laporta vol fitxar ja el nou Erling Haaland de LaLiga EA Sports

Joan Laporta i Deco somien i somniaran fitxar estrelles mundials com Erling Haaland o Kylian Mbappé. Ara bé, la veritat és que la situació econòmica del club blaugrana ho impossibilta del tot.

Així doncs, el Barça haurà d'intentar fitxar o pescar diversos agents lliures per reduir molt la despesa en traspassos durant la finestra de transferències. I, en cas que no siguin futbolistes lliures, el club blaugrana haurà de treure valor i plusvàlues de pràcticament sota les pedres. Laporta és un autèntic enamorat del caràcter d'Erling Haaland i, per tant, busca un perfil semblant per al Barça.

Segons ha pogut saber aquest digital, la secretaria tècnica del FC Barcelona ja estudia el fitxatge d'Artem Dovbyk, davanter centre del Girona FC. El golejador ucraïnès porta 14 gols a LaLiga EA Sports i, segons fonts del club gironí, té una clàusula propera als 45 milions. Una quantitat que el FC Barcelona sí que podria pagar i que, a més, es podria rebaixar en cas d'incloure algun futbolista culer a l'operació en qüestió.