Muntatge de Robert Lewandowski amb Deco
FUTBOL

A Robert Lewandowski només el salva Xavi Hernández, Deco ja prepara un fitxatge millor

El rendiment del davanter polonès no està sent l'esperat i això fa que la junta directiva pensi en noves incorporacions

Robert Lewandowski no està tenint la seva millor temporada com a professional. Els registres numèrics del davanter polonès són molt baixos en comparació amb altres temporades, cosa que provoca que se'l vegi mancat de confiança. Tot i que Xavi Hernández continua apostant pel veterà jugador com un recurs habitual, la paciència de l'entrenador s'està esgotant.

Robert Lewandowski sempre ha mostrat tenir una relació molt propera amb el gol. El davanter polonès, des de fa més d'una dècada, ha estat considerat com un dels millors ariets del panorama futbolístic. La mitjana de gols per temporada és propera als 35 gols; no obstant això, en l'actual temporada, la seva projecció va pel camí de no superar els 25 punts.

Xavi Hernández, l'únic valedor que queda de Robert Lewandowski

Per al FC Barcelona, la pèrdua d'aquests 10 gols de diferència pot significar molt. L'equip de Xavi Hernández està mancat d'eficàcia ofensiva i, davant del mal rendiment de Robert Lewandowski, Xavi ha decidit substituir-lo diverses vegades. Des que va arribar Vitor Roque a la Ciutat Comtal, el polonès ha estat substituït diverses vegades, amb la intenció que el brasiler anotés el gol que necessitava l'equip.

La temporada passada, això era impensable, ja que per a Xavi Hernández Robert Lewandowski era un fix des que començava el partit fins que s'acabava. Tot i això, sembla que per al míster la presència a l'onze inicial del veterà de 34 anys és innegociable, perquè pensa que encara pot recuperar la seva millor versió. Però pot ser que sigui l'únic, perquè es rumoreja que Deco ja planeja un fitxatge d'un davanter per a la temporada que ve.

Deco pensa en Alexander Isak per suplir Robert Lewandowski

Des de la premsa anglesa, informen que el director esportiu del FC Barcelona fa diverses setmanes que segueix molt de prop Alexander Isak. El davanter suec del Newcastle ja va ser pretès pel club culer abans que se n'anés a Anglaterra; no obstant això, la Reial Societat demanava un alt cost. Els problemes econòmics de l'entitat catalana no s'han vist solucionats: ara bé, en cas de produir-se la marxa de Robert Lewandowski i la venda d'un altre actiu, Joan Laporta podria intentar fer-ne la incorporació.

Alexander Isak ha demostrat estar preparat per rendir a l'elit professional. A l'actual temporada, suma 14 gols en tan sols 1609 minuts disputats. En comparació amb Robert Lewandowski, el polonès suma 12 gols, però en 2026 minuts. Els problemes econòmics que viu el Newcastle podrien acostar el suec al Camp Nou, ja que el conjunt anglès necessita fer caixa amb urgència.