Jonatan Giráldez mirant al capdavant amb Alexia Putellas de perfil i un avió volant al fons
FUTBOL

Jonatan Giráldez es queixa i Alexia Putellas enamora al Barça Femení amb el seu gest

L'entrenador no està conforme amb les informacions que es van dient per aquí, i mentrestant, Alexia Putellas segueix a la seva, demostrant que és la millor

El Barça Femení segueix a la recerca del substitut de Jonatan Giráldez per a la temporada que ve. Són dos els noms que ja han sonat per a l'equip. D'altra banda, l'absència d'Alexia Putellas s'està fent llarga.

Jonatan Giráldez, crític amb el substitut

Jonatan Giráldez deixarà el Barça Femení al final de temporada. L'entrenador deixarà Barcelona per canviar d'aires i anar als Estats Units. Giráldez serà l'entrenador del Washington Spirit.

Des que es va filtrar la sortida de Giráldez, han sortit diferents noms per substituir l'entrenador. En una roda de premsa, el tècnic ja va expressar la seva disconformitat davant de la informació que està circulant al voltant del nou entrenador. Giráldez ha posat èmfasi que és lamentable que es divulguin aquest tipus de notícies, ja que això afecta negativament l'essència del projecte i la presa de decisions.

Tot i així, Giráldez va manifestar que no era la primera vegada que li passava una cosa així, ja que s'ha vist en situacions similars. Tot i la seva queixa per aquestes informacions, és una cosa que forma part del joc i que cal adaptar-s'hi.

L'absència d'Alexia Putellas

No se sap res d'Alexia Putellas. La número onze segueix sense poder jugar partits per la recuperació de la lesió al genoll. No és present al terreny de joc, però com si ho estigués.

Alexia Putellas és una capitana innata, de cap a peus. Així ho ha demostrat sempre i sobretot durant aquestes setmanes enrere.

El Barcelona es va coronar campió de la Supercopa Femenina a Leganés. Alexia va lliurar el braçalet de capitana a Marta Torrejón per aixecar el trofeu. La migcampista va decidir quedar-se en un segon pla i va preferir que la seva companya destaqués aquell moment.

Ser Alexia Putellas no és fàcil

Alexia Putellas a banda de ser una gran futbolista, principalment és persona. És una persona que sap perfectament tot el que ha lluitat per ser on és ara. Ser futbolista no és fàcil i ella sap que hi ha diferents etapes a la vida i ara, li ha tocat una mala època futbolísticament.

La migcampista mai no ha estat massa extrovertida amb els mitjans, sempre ha volgut quedar-se una mica enrere i silenciar-se, sense buscar res de protagonisme. Tot allò que ha de demostrar ho fa dins del camp. És una crack que es fa estimar allà on va.

Alexia Putellas segueix recuperant-se i és probable que d'aquí unes setmanes ja estigui al camp.