Míchel Sánchez amb un somriure al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

Míchel demana el fitxatge d'un talent criat a la Masia: El seu preu és de 15 milions

El tècnic del Girona, conscient de les possibles baixes que pot patir, sembla tenir clars els seus objectius

La temporada extraordinària que ha tingut el Girona sota la direcció de Míchel ha captat l'atenció de diversos clubs europeus interessats en els seus jugadors. La classificació per a la pròxima Champions League atorga als catalans un marge de maniobra més gran al mercat de fitxatges. Tot i això, és probable que el club gironí es vegi obligat a acceptar les ofertes elevades que puguin rebre per alguns dels seus jugadors clau.

Artem Dovbyk, el davanter ucraïnès, s'ha consolidat com una de les grans revelacions de LaLiga, liderant la taula de golejadors amb 24 dianes. El seu rendiment no ha passat desapercebut, i clubs com l'Atlètic de Madrid i el Chelsea estan interessats a fitxar l'artiller. Davant de la possible sortida de Dovbyk, el Girona ja està explorant opcions per reforçar el seu atac.

L'interès en Abel Ruiz

Míchel ha posat els seus ulls sobre Abel Ruiz, un talent format a la Masia que actualment brilla a l'Sporting de Braga. El davanter espanyol, després de diverses temporades demostrant-ne la vàlua a Portugal, ha vist el seu valor de mercat ascendir a uns 15 milions d'euros. L'experiència i qualitat d'Abel Ruiz el converteixen en una opció atractiva per al Girona, que busca mantenir la seva competitivitat en la pròxima temporada europea.

Abel Ruiz obre els braços per celebrar un gol amb Espanya

Abel Ruiz és un producte del planter del Barça, la Masia, coneguda per formar alguns dels millors talents del futbol mundial. El seu retorn a Espanya seria una aposta interessant no només pel talent, sinó també pel coneixement de l'estil de joc català. Amb 24 anys, Abel Ruiz ha demostrat maduresa i capacitat golejadora, característiques que Míchel considera crucials.

El Girona, sense pressa

Perquè el fitxatge d'Abel Ruiz es concreti, primer s'ha de tancar la venda d'Artem Dovbyk. El Girona està en una posició envejable gràcies a la classificació recent per a la Champions League, cosa que li proporciona ingressos addicionals i atractiu per a fitxatges potencials. La directiva del club està treballant àrduament per assegurar que qualsevol sortida sigui coberta per una incorporació de qualitat.

L'Sporting de Braga, conscient del valor d'Abel Ruiz, no té cap intenció de desprendre's fàcilment de la seva estrella. Tot i això, una oferta atractiva del Girona podria canviar la seva postura. La intenció de Míchel d'incorporar un jugador format a la Masia no només reforça la plantilla, sinó que també afegeix un toc d'experiència necessari per competir a Europa.

El Girona està en un moment crucial de la seva història, amb l'oportunitat de consolidar-se a l'elit del futbol europeu. L'estratègia de fitxatges serà fonamental per al seu èxit i la possible incorporació d'Abel Ruiz, un talent format a la Masia, és un gran pas en la direcció correcta. Amb Míchel al capdavant i una directiva compromesa, el Girona està llest per afrontar els desafiaments de la temporada que ve i continuar el seu ascens al futbol internacional.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: