Andreas Christensen amb l'escut del FC Barcelona al fons

FUTBOL

El Barça pren una decisió amb Andreas Christensen, vesteix de fitxatge, ordre de Xavi

Xavi Hernández ha reconvertit el danès, però podria no ser suficient de cara a la temporada que ve

El Barça no passa per un bon moment econòmic des de fa uns quants anys i tot ingrés és benvingut. Pocs jugadors són imprescindibles i Andreas Chrsitensen, per desgràcia, no n'és un. El club ja està pensant en els moviments que farà aquest estiu i el central podria ser-ne un.

El Barça s'ha de reforçar en diverses posicions al proper mercat de fitxatges i ja estan estudiant les diferents opcions. Andreas Christensen, malgrat ser un bon jugador, no és pivot defensiu de posició natural. Al final, s'acaba notant quan un no està jugant al lloc que està acostumat.

Andreas Christensen podria marxar

Andreas Christensen és central, però Xavi Hernández ho va reconvertir a pivot defensiu perquè necessitava que algú es desenvolupés en aquesta posició. De mica en mica, el danès s'ha anat guanyant el respecte i la confiança del seu entorn. Cada cop juga millor, però les coses podrien no anar a favor seu en els propers mesos.

Pau Cubarsí ha guanyat molt protagonisme darrerament i es diu que podria començar a provar al centre del camp. Les seves característiques són típiques d'un centrecampista defensiu i el podrien reconvertir per a la temporada que ve. Això deixaria Andreas Christensen sense cap possibilitat de jugar i el Barça podria donar-li sortida.

Andreas Christensen en primer pla amb Pau Cubarsí al fons subjectant la samarreta

Segons ha informat Mundo Deportivo, el Barça es vol quedar amb Anderas Christensen per a la temporada que ve i ho comptarien com a pivot. Els seus dies al centre de la defensa han acabat; almenys al club culer. Però també tenen clar que si arriba una bona oferta i el jugador demana sortir, podria marxar del club.

El Barça sap què fer amb Andreas Christensen

Andreas Christensen està rendint a un bon nivell, però hi ha coses en què no acaba d'estar encertat. Pau Cubarsí podria ser un pivot defensiu ideal i seria possiblement l'hereu perfecte de Sergio Busquets. Des que va marxar a l'Inter de Miami, el Barça no ha aconseguit trobar ningú que estigui a la seva alçada.

Ara com ara, el Barça es quedarà amb Andreas Christensen, però la cosa podria canviar en qüestió de mesos. Si algun conjunt presenta una bona oferta i el danès vol marxar, els culers li facilitarien la seva partida. Sabrem més sobre el futur del central en els propers mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: