Simeone en primer pla amb Deco i l'escut del FC Barcelona al fons

FUTBOL

Simeone pren una decisió i regala molts milions al Barça amb el proper fitxatge

Els matalassers volen reforçar-se per a la temporada que ve i la seva decisió beneficiarà els culers

Simeone ha de reforçar el seu equip i ja està pensant en què pot arribar de cara a la temporada que ve. El mercat de fitxatges d'estiu s'obrirà al cap de pocs mesos i ja té diverses opcions de mercat a la vista. Però els únics no són els matalassers; els culers també estan pensant en alguns moviments.

El Barça podria treure molts diners en poc temps per una de les decisions de Simeone. L'argentí necessita un central de garanties, ja que la seva defensa no passa pel millor moment. L'Atlètic de Madrid va caure als quarts de final i els futbolistes situats a la rereguarda no van saber estar al nivell.

El Barça rebrà diners gràcies a Simeone

Simeone està pensant en un exculer per a la defensa del seu equip de cara a la temporada que ve. El Barça, quan va vendre el defensor, es va reservar el 20% dels drets d'una venda futura. Estem parlant de Jean-Clair Todibo, el jove central del Niza, que ha aconseguit que diversos dels grans d'Europa s'hi fixin.

Todibo va marxar del Barça el 2021 per 8,5 milions d'euros; per sort, els culers van veure venir el seu potencial. Es diu que el club francès no ho deixarà anar fàcil: no es plantejaran vendre el central per menys de 35-40 milions d'euros. És un dels eixos principals de la defensa i la seva partida seria un problema per a lequip.

Jean Claire Todibo amb la samarreta del Niça fent una passada a la pilota

Todibo porta 27 partits i 2 assistències aquest any; a més a més, és molt fiable a l'hora de defensar. El Barça està necessitat de diners i la venda ajudaria molt el club, ja que tot ingrés és bo. Això deixa els culers en la millor posició possible: rebre diners sense guanyar ni perdre res.

Jean-Clair Todibo, el regal per al Barça

Jean-Clair Todibo està guanyant molt protagonisme a la lliga francesa i la seva venda serà molt comentada. Simeone vol poder comptar amb l'ex del Barça per a la temporada que ve i podria desemborsar molts diners. El Niza vol treure una alta suma per la central i no ho deixarà escapar fàcilment.

El fitxatge de Jean-Clair Todibo no s'efectuarà per menys de 35 milions i el Barça ingressarà molts diners. El Barça té el 20% dels drets d'una compra futura. Encara és aviat per confirmar res, però és possible que vegem el defensor a LaLiga la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: