Xavi Hernández i Joan Laporta posen amb una samarreta amb el nom de Xavi

FUTBOL

Oficial, el Barça es queda sense un gran entrenador per esperar Xavi Hernández

Joan Laporta vol que el seu entrenador canviï d'opinió i ha perdut un gran candidat per esperar

Xavi Hernández ha tingut bons i mals moments des que va arribar al Barça. Al principi, tot anava bé: va aconseguir que l'equip passés d'estar a meitat de taula a llocs de Champions League. La temporada següent, va guanyar LaLiga; i aquesta, la cosa ha anat en decadència, sent la derrota contra el PSG el més greu.

Després del partit contra el Vila-real, Xavi Hernández va declarar en roda de premsa que deixaria el lloc al Barça. L'entrenador ha estat sotmès a molta pressió i no ha pogut fer res més per l'equip. Des que va anunciar que se n'aniria a finals de temporada, el Barça no ha parat de guanyar, però no tot és bo.

Xavi Hernández retarda el Barça

Xavi Hernández va anunciar que no seguiria de cap de les formes i ho ha anat repetint diverses vegades. Tot i així, Joan Laporta ha assegurat en diverses ocasions que vol que l'espanyol segueixi al càrrec. I ja no és cosa només del president, tota la directiva està amb ell.

Joan Laporta no buscarà un substitut per a Xavi Hernández fins que tingui clar que no hi ha manera de convèncer-lo. Això ha fet que la darrera oportunitat per signar un dels grans s'evapori. Estem parlant de Julian Nagelsmann, el seleccionador d'Alemanya; en principi, seguirà en el càrrec actual fins al 2026.

Julian Nagelsmann amb els braços oberts en primer pla entrenant

Julian Nagelsmann també havia sonat per al Bayern Munic, però la seva renovació amb la selecció ha deixat tots els seus pretendents sense possibilitats. El Barça el tenia a la llista de possibilitats, igual que a Hansi Flick, per si Xavi Hernández se n'anava. Els entrenadors són dos dels millors del món i serien grans incorporacions.

¿Seguirà Xavi Hernández al Barça?

Xavi Hernández ha dit diverses vegades que a finals de temporada marxarà. Tot i així, Joan Laporta i la seva directiva confien que el podran convèncer per seguir. Si no ho aconsegueixen, tenen diverses opcions sobre taula, però hauran d'esperar.

El Barça ja ha perdut Julian Nagelsmann per no tancar-lo quan es podia. Si el club continua esperant Xavi Hernández i al final no renova, estaran en una situació desfavorable. Encara és aviat, però en sabrem més sobre el futur entrenador del Barça els propers mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: