Joshua Kimmich en primer pla sobre un fons blaugrana
FUTBOL

Vicent Kompany lliga el relleu de Joshua Kimmich i acosta el seu fitxatge al Barça

L'entrenador del conjunt alemany és conscient que Kimmich vol sortir i ja li ha trobat reemplaçament

Vicent Kompany ha arribat aquest estiu a Alemanya per refer el projecte i tornar a posar el Bayern al primer nivell. Després d'una temporada nefasta a totes les competicions, els bavaresos encara han d'afrontar més problemes perquè un dels seus referents se'n va. O si més no, se'n vol anar.

Parlem de Joshua Kimmich, que ja va ser vinculat durant l'estiu passat amb el Barça . Els catalans busquen pivot i Hansi Flick el té a la llista de prioritats. Kimmich també té bona predisposició i ja ha fet saber al Bayern que vol acceptar la proposta dels catalans.

Això implica feina per a la direcció esportiva alemanya, que ha de rastrejar el mercat. És cert que per la venda ingressarien una bona quantitat de diners, però no és fàcil trobar un substitut a l'alçada. Això sí, Vicent Kompany, el nou entrenador, ha posat un nom a sobre de la taula per deixar sortir Joshua Kimmich cap al Barça.

Joshua Kimmich es grata la cara amb la samarreta del Bayern Munic

Vincent Kompany acosta Joshua Kimmich al Barça amb la seva petició personal

Per a Vincent Kompany, Joshua Kimmich és indiscutible, però si vol anar al Barça no posarà gaires problemes. S'ha guanyat el dret a decidir i, a més, el Bayern ja té pensat qui serà el seu relleu. Amb només 22 anys s'ha convertit en un imprescindible a la Premier League i, de fet, ara mateix es troba jugant l'Eurocopa amb Bèlgica.

Amadou Onana és una peça fonamental al pivot de l'Everton, però també és l'aposta de Vincent Kompany per rejovenir el centre del camp. El seu perfil s'adapta molt bé al futbol alemany, tècnic, però alhora amb una gran capacitat física. A més, el seu fitxatge es pagaria, en gran mesura, amb els diners obtinguts del traspàs de Joshua Kimmich al Barça.

L'arribada d'Amadou Onana al Bayern està encarrilada i només faltaria que el Barça la desencadeni fitxant Joshua Kimmich. Això sí, aquest bloqueig es podria allargar si els catalans no poden fer front al pagament. Com més temps passi, pitjor per als de Hansi Flick, ja que al Bayern se li podria escapar Onana i negar-se a la sortida de Kimmich.

El pla del Barça per fitxar Joshua Kimmich

Si el Barça vol fitxar Joshua Kimmich necessita vendre. Joan Laporta ja ha posat diversos jugadors al mercat i està pendents de poder segellar les seves sortides. Això sí, hi ha d'arribar una bona oferta.

Koundé, Ferran Torres, Raphinha o el mateix Araújo són alguns dels destinats a sortir-ne. Deco té molta feina per fer aquest estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: