Deco amb un gran somriure davant d'Alejandro Balde amb cara d'ensurt

FUTBOL

El Barça ja valora oferir Alejandro Balde per fitxar el millor lateral del món

Els culers ja pensen en el pròxim mercat de fitxatges i podrien estar plantejant-se el canvi amb un club alemany

Alejandro Balde va ser un dels jugadors més determinants la temporada passada i va ajudar a guanyar LaLiga. Per desgràcia, aquest any no va començar gaire bé i va anar perdent protagonisme a poc a poc. Joao Cancelo va començar a lluitar pel lloc i va aconseguir que fos per a ell.

Així i tot, Alejandro Balde va continuar lluitant pel seu lloc al Barça i va poder recuperar una mica el nivell. Quan semblava que tornava a jugar bé, es va lesionar del tendó isquiotibial, del qual va ser operat fa uns mesos. Ara, l'espanyol podria ser la moneda de canvi ideal dels culers per aconseguir un gran fitxatge.

El futur d'Alejandro Balde està en perill?

Alejandro Balde està passant per una lesió molt dura que l'està deixant fora dels terrenys de joc molt de temps. Al Barça no saben com tornarà, a quin nivell estarà i moltes altres coses que generen dubtes al club català. Per aquesta mateixa raó, la directiva està pensant a fer-lo servir com a moneda de canvi amb un equip alemany que ha tingut molta força mediàtica aquests dies.

Estem parlant de Grimaldo, el jove lateral del Bayer Leverkusen que ja va jugar al Barça. L'actual defensor del club alemany és un dels que més s'està parlant últimament. Luis Enrique va fer que marxés del Barça en el seu moment per falta de companyonia, però, ara, el volen de tornada.

Alejandro Grimaldo controlant la pilota

El valor de mercat de Grimaldo és de 45 milions, mentre que el d'Alejandro Balde és de 40. Per tant, un intercanvi amb una mica de diners inclosos podria ser l'operació idònia. El Barça no té aquesta quantitat de diners per invertir-los en un altre lateral i la solució ideal és aquesta.

Grimaldo ho té tot

Grimaldo és un dels millors defensors actualment i la seva temporada ha estat sorprenent. Compta amb uns números impressionants (i més sent lateral): ha fet 11 gols i 16 assistències en 42 partits. El seu increïble any ha causat que molts dels grans s'hi fixin, i ara que ha guanyat la Bundesliga, tot anirà a més.

Alejandro Balde, al contrari que el seu compatriota, està passant pel pitjor moment de la seva curta carrera futbolística. És enmig d'una lesió i no se sap què passarà amb ell. Moltes entitats, com ara el Chelsea, han estat i estan interessades en ell, així que opcions no li falten.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: