Alejandro Balde amb cara de sorpresa i Joan Laporta al seu costat amb un gran somriure
FUTBOL

Canvi de rumb en el futur d'Alejandro Balde, el fitxatge s'escalfa

La directiva culer semblava que tenia una decisió clara respecte a la continuïtat de l'espanyol, però això ha pogut variar

Tant Deco com Joan Laporta semblen tenir clar que el club ha de fer vendes importants. Atès que l'economia del club no ha millorat i que els resultats de l'actual temporada no han estat els esperats, això ha provocat que el balanç econòmic empitjori. Per intentar solucionar-ho, la directiva culer sembla tenir com a principal objectiu recaptar una elevada quantia.

Al principi, els jugadors millor posicionats per sortir del club eren tant Ronald Araújo, Andreas Christensen, Frenkie de Jong i Raphinha. La venda dels jugadors es produiria per diferents circumstàncies: alguns no han donat el nivell esperat, altres tenen un gran valor internacional i, en el cas del neerlandès, per tenir un salari elevat.

El Barça canvia de semblar respecte al futur d'Alejandro Balde

Tot i això, en els últims dies s'ha rumorejat que Alejandro Balde és considerat com a transferible. Tot i que és cert que durant la primera part de la temporada, l'espanyol va oferir un gran rendiment, just abans de lesionar-se, semblava estar recuperant la seva millor versió.

La greu lesió que ha patit Alejandro Balde ha pogut plantejar dubtes a la directiva sobre la seva recuperació. El jugador estarà fins al final de la temporada tractant-se de les seves molèsties musculars i queda descartat per tornar a l'actual curs.

Aquesta lesió ha pogut modificar tant els plans del club com els del jugador. I és que, Alejandro Balde no podrà ser convocat per disputar l'Eurocopa a Alemanya el próxim estiu. I si hagués estat disponible, el més probable és que Luis de la Fuente hi hauria comptat amb ell. Disputar aquesta competició hauria augmentat el valor internacional del jugador culer.

El Barça espera rebre ofertes significatives per Alejandro Balde

Tot i això, des de la directiva culer, això no sembla importar i ja podrien començar a valorar ofertes pel jugador. Tot i que Alejandro Balde no ha expressat en cap moment el seu desig de sortir del club, l'espanyol podria acceptar la venda si algun equip li garanteix minuts.

Es rumoreja que el Barça podria arribar a demanar prop de 60 milions d'euros per desprendre's d'Alejandro Balde. Ja la temporada passada diversos clubs de la Premier League s'hi van interessar. Per això, a la directiva de Joan Laporta confien que aquests equips tornin a trucar representant del jugador.

Si es produís la marxa d'Alejandro Balde, el Barça es veuria obligat a incorporar un nou lateral.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: