Gavi en primer pla mirant al capdavant amb una imatge seva abraçant Pedri al fons
FUTBOL

El millor amic de Gavi demana més diners per signar el nou contracte amb el Barça

El Barça ha de prendre una decisió tremendament complicada i Joan Laporta s'ho pensa

L'absència de Gavi està sent dramàtica. El jove sevillà és l'ànima del vestidor i sempre irradia bona energia quan entra a la ciutat esportiva. Tots l'estimen i amb només 19 anys ja apunta a ser un dels líders del FC Barcelona durant molt de temps.

Tanmateix, ara no pot jugar i el Barça ho nota. Al centre del camp, malgrat que Pedri ja ha tornat, es troba a faltar la seva vitalitat i la seva grapa, que permet al Barça robar en posicions d'atac. Gavi es mor de ganes de tornar, però encara li queda una llarga espera per poder-ho fer.

Mentrestant, Gavi busca suport en els seus amics per anar passant els dies, i Pedri n'és un. El canari i l'andalús han de ser els referents del Barça la pròxima dècada, però el tema econòmic, com gairebé tot, sempre mana. I ara el '8' ha de passar per les oficines de Joan Laporta per asseure's a negociar-ne la renovació.

La renovació de Pedri, clau

El Barça s'ha fixat com un dels seus objectius continuar donant forma al projecte que estan construint. Des de fa mesos es rumoreja que tant Joan Laporta com Deco estan treballant en noves renovacions per consolidar el futur de l'entitat. I la de Pedri és prioritària, encara que no sigui senzilla.

Pedri al partit contra el Cádiz

Els darrers dies, s'ha rumorejat que el Barça té la intenció d'assegurar la continuïtat de diversos talents joves. La junta directiva culer ja està treballant per aconseguir les renovacions d'Héctor Fort, Pau Cubarsí i Marc Guiu. A més, volen assegurar-se que tant Pedri com Ronald Araújo continuïn formant part del club durant molt de temps.

Pedri demana més

Pedri sembla tenir la clara intenció de seguir al Barça, ja que se sent molt a gust i considera que és el lloc ideal per continuar el seu desenvolupament professional. Això sí, per signar la seva renovació exigeix un augment salarial que ara com ara és complicat que pugui ser ofert.

Tot i que el club culer no viu en la millor situació financera possible, és lògic que els jugadors demanin més. A mesura que van augmentant el seu protagonisme al terreny de joc, demanen salaris més elevats i d'acord amb la seva situació, i Pedri no és una excepció.

Pedri, de 21 anys, té contracte amb el club fins a 2026. Tant el jugador com els directius del Barça han expressat el seu desig de continuar vinculats. Encara que no ha ofert la regularitat esperada, ningú dubta del seu compromís i la seva professionalitat.

Pedri demana una pujada de salari per renovar

Conscients de l'elevat potencial de Pedri, al club volen que continuï sent part del Barça. Tot i que a l'estiu anterior han rebut ofertes importants pel canari, la seva sortida no s'ha contemplat. Pedri va expressar fa mesos la voluntat de continuar, però amb un augment de sou.

En una recent roda de premsa prèvia al partit de tornada de la Champions League contra el París Saint-Germain, Pedri va deixar clara la seva postura: “Estic molt tranquil i content de ser a l'equip dels meus somnis. Sé que el Barça complirà el que hem parlat”.

Per tant, sembla que només és qüestió de temps que el Barça anunciï la renovació de Pedri, un dels millors amics de Gavi a la plantilla culer. Veurem si el club compleix les exigències del canari i fins a quin any signa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: