Frenkie de Jong seriós en primer pla amb la bandera dItàlia de fons
FUTBOL

El Barça deixa escapar el fitxatge del soci ideal de Frenkie de Jong: Marxa a Itàlia

Els culers s'han despistat i un equip del país veí els pren al millor company possible del neerlandès

El Barça passa una crisi econòmica considerable i això frena molt els seus possibles fitxatges. Hi ha diversos jugadors que les altes esferes del club volen sumar a les seves files, però no ho poden fer per l'economia. La prioritat culer en aquest moment és un pivot defensiu, que fa molta falta des de la sortida de Sergio Busquets.

Frenkie de Jong té la capacitat per jugar de migcampista defensiu, però no és la seva posició natural. El neerlandès s'exerceix millor al punt mitjà del terreny de joc, aportant molt en atac quan és necessari. Ara, el Barça ha deixat escapar el jugador que podria haver estat darrere seu i amb qui hauria rendit més.

Frenkie de Jong es queda sense el seu company ideal

Aquest any, Frenkie de Jong no ha tingut la mateixa regularitat que la temporada passada per culpa de les lesions. El migcampista s'ha perdut 27 partits per culpa del turmell dret, que l'ha castigat en repetides ocasions. Ara, es perd l'Eurocopa per culpa d'aquest motiu.

Frenkie de Jong molt seriós amb els braços en gerra i la mirada perduda

Frenkie de Jong necessita un pivot defensiu darrere seu que li transmeti la confiança suficient per concentrar-se en l'atac. El futbolista que s'ajustava millor al que necessita és Mats Wieffer, el seu compatriota i jugador de la lliga holandesa. El del Feyenoord té contracte fins al 2027, però el valor de mercat és de 30 milions, així que no hauria suposat un gran cost.

Malauradament, el Barça s'ha despistat i l'AC Milan s'ha avançat a la licitació pel pivot. A més d'aportar molt en defensa, també puja a l'atac quan la situació ho requereix, i per això era ideal. El club italià ja s'ha posat en contacte amb els agents de Mats Wieffer i aquests dies aclariran les condicions.

Mats Wieffer amb la samarreta del Feyenoord durant un partit

El Barça perd Mats Wieffer

El Barça ha esperat massa i ha deixat escapar l'oportunitat de fitxar Mats Wieffer. El jugador està disposat a escoltar ofertes, però ja és tard. L'AC Milan anirà a totes per sumar-lo a les seves files i Frenkie de Jong no podrà comptar amb el pivot.

S'espera que Frenkie de Jong estigui aviat recuperat i que la seva condició física millori amb el nou entrenador. El turmell dret no l'ha permès brillar i ha fet que s'arribi a considerar la seva venda. Ara com ara, es queda, però mai no es pot assegurar res.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: