Lamine Yamal en primer pla amb la copa de l'Eurocopa de fons
FUTBOL

El 'fitxatge' més esperat de Lamine Yamal: Apareix per sorpresa a l'Eurocopa

Després de molt de temps demanant-ho, l'espanyol per fi ha aparegut

Lamine Yamal ha explotat aquesta temporada i s'ha fet conèixer per la qualitat que ha mostrat. Per a molts, és el millor talent jove del món; per a uns altres, un, però no el millor. Tot i així, cal reconèixer que el jove espanyol ha signat una gran temporada amb el Barça i ha estat un dels més importants.

El Barça no ha obtingut els resultats que volia, però ha descobert molt de talent al planter. Tots els aficionats estan contents amb els joves i esperen que tinguin més oportunitats amb Hansi Flick. Ara, després de molt de temps demanant-ho, Lamine Yamal ha aparegut a l'"Eurocopa", cosa que ningú esperava.

Arriba Lamine Yamal!

Lamine Yamal ha signat una gran temporada amb el Barça i ha esdevingut l'ídol de molts. Alguns aficionats veuen en ell el futur del club, i no n'hi ha per menys. Amb només 16 anys, l'extrem s'ha ficat l'atac culer a l'esquena i ha fet que guanyin molts partits.

Lamine Yamal amb un gran somriure amb la samarreta del FC Barcelona

Precisament ha estat el fet de ser menor d'edat el que no ha permès que sigui al FC 24, cosa que molts no comprenien. El FC 24 (abans anomenat FIFA) és el màxim videojoc del món del futbol, junt a l'eFootball (abans anomenat PES). Ara, amb el nou mode EURO 2024 que ha tret FC 24, Lamine Yamal apareix a la plantilla de La Selecció d'Espanya.

Tot i així, la cara de Lamine Yamal no ha estat escanejada i el seu personatge no s'assembla gaire a ell. A més, la qualitat de la seva carta (els jugadors són cartes al videojoc) no reflecteix com juga realment: té 76 de mitjana. També cal afegir que el seu ritme és de 82 i el regat de 81, que tot i ser dues de les seves millors virtuts, les han puntuades a la baixa.

Lamine Yamal a FC 24

Molts amants del videojoc demanaven que fiquessin Lamine Yamal al FC 24, i finalment ho han aconseguit. Ara, molts jugadors critiquen la mala implementació de l'extrem per part d'EA Sports . A més, s'estan queixant de moltes altres coses, com ara les actualitzacions de les plantilles.

En resum, Lamine Yamal ja forma part del FC 24, però no de la manera correcta. Per a molts, això ha estat motiu d'enuig. Les seves estadístiques no reflecteixen el seu nivell i la cara pràcticament ni s'assembla, però almenys ja apareix en el joc.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: