Vinicius Jr rematant un córner amb Pau Cubarsí i Jules Koundé defensant
FUTBOL

El Barça perd El Clàssic i Jules Koundé facilita la dura decisió de Deco

El francès ha fet un gran partit i ha demostrat que és capaç del que li demanin

El Reial Madrid-Barça ha estat un gran partit i hem tingut grans moments. Era un partit molt important per als culers, ja que estaven a 8 punts del rival. Si avui aconseguien la victòria, es posaven a 5 punts i, per tant, LaLiga seguia en joc.

El Barça ha estat a l'alçada dels semifinalistes de Champions League i ha demostrat que van a totes. Els blaugranes, malgrat haver caigut als quarts de final, tenen les coses molt clares i l'autoestima ben alta. Avui, Jules Koundé ha demostrat ser un dels més rellevants i el seu joc podria activar una venda.

Jules Koundé, el botxí del seu company

Jules Koundé va començar la temporada com a central, però va acabar relegat per la seva falta de nivell. Xavi Hernández necessitava un lateral dret i ho va reconvertir fa uns mesos. Al principi, el francès no s'hi acostumava, i arribo fins a declarar que no estava còmode al lateral.

Amb el temps, Jules Koundé s'ha acabat fent a la nova posició i avui ha donat un autèntic recital defensiu. Fa uns mesos, l'únic que podia frenar Vinicius Jr. era Ronald Araújo; ara, el nou lateral és perfectament vàlid. Ha quedat demostrat que l'uruguaià no és l'únic amb un nivell defensiu excel·lent i això és perjudicial per a ell.

Ronald Araújo controlant la pilota en primer pla amb Jules Koundé i Vinicius Jr de fons

Ronald Araújo continua sent molt important al centre de la defensa del Barça, però ja no tant com abans. Avui, Sport ha afirmat que el central “no és intocable ni intransferible”. Això, sumat a l'expulsió contra el PSG, podria fer que el Barça pensi en la venda.

És imprescindible Ronald Araújo?

Ronald Araújo és, actualment, un dels jugadors més importants del Barįa. Alhora, també és un dels més ben valorats i, per tant, la seva venda donaria molts diners a l'entitat. La seva venda podria rondar els 90 milions, quantitat que el Bayern Munic estaria disposada a pagar.

D'una banda, avui Jules Koundé ha demostrat que ell també pot defensar la samarreta del Barça. Però, per altra banda, Ronald Araújo va afirmar fa poc que ja hi havia converses pel que fa a la renovació. No hi ha res segur per ara, però aviat en sabrem més sobre una possible venda.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: