Lamine Yamal parlant amb l'àrbitre a El Clásico

FUTBOL

La polèmica del Clàssic: El VAR no ajuda Lamine Yamal i salva el Reial Madrid

El VAR no s'ha volgut mullar al Clàssic i la polèmica està més que servida

El Clàssic sempre genera molta polèmica i el partit d'aquesta nit al Santiago Bernabéu no ha estat diferent dels altres. És cert que la intensitat dels duels Guardiola-Mourinho ja no existeix, però la tensió i les ganes de guanyar segueixen intactes a tots dos bàndols.

De fet, com a prova d'això, en tot just un quart d'hora ja hem presenciat dos gols i jugades que faran parlar molt al llarg de la setmana. Lamine Yamal al costat del Barça ha estat magnífic i ha deixat clar que té un futur extraordinari per davant. Pel costat del Reial Madrid, Andriy Lunin ha estat el gran protagonista, ja que després de la seva gran nit a Champions, avui s'ha vist superat.

I, precisament ells, Lamine Yamal i Andriy Lunin, han estat els grans noms propis de la polèmica del Clàssic. Sí, perquè mentre l'extrem del Barça ha demanat penal de manera insistent a la primera meitat, el porter del Reial Madrid gairebé concedeix un gol absurd. Dues accions en què el VAR no ha intervingut i que han perjudicat clarament els de Xavi Hernández.

El VAR genera polèmica al Clàssic i no dóna la raó a Lamine Yamal

Després del penal comès per Cubarsí, Lamine Yamal s'ha fet fora el Barça a l'esquena i ha demostrat que està cridat a marcar una època. Li ha guanyat la partida a Camavinga amb molta facilitat una vegada i una altra i, a més, ha provocat un penal que el col·legiat no ha volgut xiular.

Lamine Yamal encara a Eduardo Camavinga durant El Clàssic

Pocs minuts després del gol de l'empat del Reial Madrid, Lamine Yamal ha encarat Camavinga i la cama del defensor blanc ha contactat amb la de l'extrem. L'acció no deixa cap dubte i el cop existeix, tot i que el VAR ha considerat que no n'hi havia prou per actuar.

La jugada de Lamine Yamal deixa molts dubtes i la intervenció del VAR no hagués estat desgavellada. En canvi, la jugada de Pau Cubarsí, que és molt similar a la del seu company, sí que ha estat considerada com a pena màxima.

El gol fantasma d'Andriy Lunin que enfada el Barça

Tot i això, el que més polèmica està generant ha estat el gol fantasma d'Andriy Lunin. I és que, en un córner del Barça, el meta ucraïnès ha hagut de treure la pilota des de dins de la porteria.

Andriy Lunin treu una pilota a sobre de la línia de gol

La imatge no deixa gaires dubtes i, encara que és cert que no es pot assegurar al 100% que la pilota entra completament, evidencia que així ha estat. Tot i això, el VAR no ha volgut mullar-se i el partit ha continuat sense que el gol pugi al marcador. El Barça, per tant, podem dir que no ha estat afavorit pel VAR.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: