Primer pla de Ronald Araújo mirant a càmera i celebrant un gol
FUTBOL

Ronald Araújo parla en calent després de la seva expulsió al Barça-PSG i ho deixa molt clar

Ronald Araújo ha estat expulsat i no s'han tallat un pèl després de veure la vermella


El partit entre el Barça i el PSG és d'alt voltatge i Ronald Araújo li ha tocat viure la pitjor part. El central ha estat expulsat quan tot just s'havien complert 30 minuts de la primera meitat després d'una polèmica jugada i ara toca patir.

La jugada en si deixa molts dubtes, ja que Ronald Araújo perd la posició, però només recolza el braç a l'espatlla de Barcola. Una acció per si mateixa en insuficient per tirar a l'extrem del PSG, però que després aprofita molt bé Barcola ficant-se per davant de l'uruguaià.

Ronald Araújo corrent a l'escalfament d'un partit

Minuts després, el mateix Barcola posaria la passada de l'un a un per a Dembélé , que ha tornat a marcar. Però, sens dubte, el més destacat ha estat el gest de Ronald Araújo només veure la targeta vermella.

Ronald Araújo es mulla

Després de la polèmica expulsió de Ronald Araújo, el central s'ha quedat esperant la revisió del VAR, però finalment no ha tingut sort. La targeta vermella era definitiva i ha marxat cap als vestidors abans d'hora.

Això sí, mentre se n'anava, Ronald Araújo no s'ha tallat i se n'ha anat molt emprenyat amb tots i amb un gest molt clar. Ha alçat la mà i, girant-la d'una banda a l'altra, ha fet l'inequívoc gest de robatori. I és que, com dèiem, la jugada ha estat realment polèmica i potser una mica excessiva, ja que a més, Pau Cubarsí no estava gaire lluny del que havia passat.

Al descans, el Barça-PSG se'n va amb empat, però amb molt mala pinta per als locals. L'expulsió de Ronald Araújo és una llosa difícil de superar, però els de Xavi Hernández han demostrat que ho poden fer. Veurem què passa a la segona meitat, que apunta a ser realment èpica.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: