Joao Félix amb la mà a la barbeta mirant a un costat amb Deco somrient al fons

FUTBOL

L'Athletic Club ajuda Joao Félix amb un inesperat fitxatge

El Barça es podria veure en una situació que no esperava i el portuguès quedaria com l'única opció

Joao Félix és un dels jugadors que més dubtes genera de cara al proper any. El portuguès està en qualitat de cedit al Barça ia finals de temporada tornarà al club d'origen, l'Atlètic de Madrid. Els culers encara pensen en què han de fer i, per ara, no hi ha res clar.

El Barça passa per un mal moment econòmic i no es pot permetre desemborsar els 70 milions que demanen els matalassers. Per això, Joan Laporta estava estudiant una cessió d'un any més per Joao Félix. Per sort per al portuguès, els bascos estan a punt de tancar un fitxatge que encara l'aproparia més al Barça.

Joao Félix i el seu cop de sort al Barça

Joao Félix té un talent fora del comú i ho demostra constantment, però, malauradament, és un jugador molt irregular. No transmet cap seguretat i això ho complica tot encara més si és possible; si el Barça té problemes per pagar per qualsevol, per ell encara més.

Tot i que tot semblava estar en contra, el jugador del planter del Barça que podia competir per l'extrem esquerre amb Joao Félix podria ser fitxat per l'Athletic Club. Estem parlant de Dani Rodríguez, l'extrem del Juvenil A del 2005; un noi amb molta polivalència i desbordament. El seu contracte finalitza i sembla que no està arribant a cap acord amb el Barça: ni els diners ni el projecte van amb ell.

Dani Rodríguez mirant a càmera amb els braços aixecats i la samarreta del FC Barcelona

Es diu que els seus representants ja han tingut un acostament amb Mikel González, executiu del club blanc-i-vermell, per veure les possibilitats d'un fitxatge. Això podria salvar Joao Félix, ja que si Dani Rodríguez se'n va, hi haurà poca competència pel lloc d'extrem. En cas de perdre el jugador del planter, el Barça podria fer l'esforç i desemborsar uns bons diners pel portuguès.

¿Es podrà quedar Joao Félix al Barça?

Tot i que la sortida de Dani Rodríguez li facilitaria una mica les coses, Joao Félix no pot cantar victòria. Recentment, han sortit a la llum informacions prou fiables pel que fa a Dani Olmo. Diversos mitjans com Mundo Deportivo han assegurat que ja hi ha hagut una reunió.

Segons es diu, el Barça estaria disposat a fitxar Dani Olmo si el Leipzig el deixa fraccionar el pagament dels 60 milions d'euros de clàusula. El fitxatge de Joao Félix és cada cop menys probable: i quan hi ha una esperança, es frustra per alguna raó. No hi ha res tancat per ara, però el portuguès no es pot despistar ni un moment.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: