Florentino Pérez en primer pla mirant al capdavant amb l'escut del Manchester City al costat
FUTBOL

El Manchester City busca venjança i li roba un fitxatge galàctic a Florentino Pérez

Pep Guardiola comença a planificar la temporada que ve per evitar el que ha passat a la Champions League

El Manchester City de Pep Guardiola va caure dimecres passat davant el Reial Madrid. Un equip que semblava a priori invencible va veure com un plantejament defensiu dels blancs el deixava eliminats de la Champions League.

En aquest escenari, es comença a observar una frustració generalitzada a les oficines dels citizens. Una situació que parteix del malbaratament econòmic dut a terme en els darrers anys, sent més de 1000 milions d'euros els gastats.

Una quantitat econòmica que ha servit per fer-li a Pep Guardiola un equip a mida, però no per triomfar del tot a Europa. Ja són 8 temporades les que el català ha disputat la Champions League, de les quals només ha guanyat una.

En aquest sentit, Pep Guardiola comença a sospesar canvis de cara a la temporada que ve per polir alguns serrells en el joc. Una de les modificacions podria estar al centre del camp amb la incorporació d'un dels favorits de Florentino Pérez.

Pep Guardiola insisteix amb Jamal Musiala

Pep Guardiola sap que ha de seguir endavant malgrat la derrota de dimecres. Encara li queda la Premier League i la FA Cup per disputar i sap que si aconsegueix alçar-se amb tots dos títols l'eliminació s'oblidarà.

Tot i això, això no treu que l'entrenador del Manchester City no deixi de pensar en el futur pròxim. Per això, ja hauria expressat a la directiva anglesa quin és el seu objectiu de cara a reforçar el centre del camp.

Pep Guardiola en primer pla amb l?escut del Reial Madrid

Es tractaria del jove centrecampista del Bayern Munic, Jamal Musiala. Un jugador que amb tan sols 21 anys ja és indiscutible al equip alemany, disputant un total de 35 partits en aquesta campanya.

A més, hauria aconseguit acumular 12 gols i 7 assistències, cosa que parla també molt bé del seu caràcter ofensiu. Unes dades que parlen molt bé d'un jugador que té més d'un pretendent a Europa i que segueix marcant la diferència.

Florentino Pérez també aposta per Jamal Musiala

Florentino Pérez també hauria posat l'ull a Jamal Musiala de cara al mercat d'estiu. Les seves qualitats són excepcionals i abans que el mateix Pep Guardiola ja hauria mostrat el seu interès en el mercat hivernal passat.

Jamal Musiala amb un escut del Reial Madrid al fons

Un mercat en què es va llançar al Bayern Munic per fer-los saber que, a més d'Alphonso Davies, Jamal Musiala és al seu radar.

D'aquesta manera, caldrà veure si finalment el Manchester City acaba sortint amb la seva, guanyant la partida a Florentino Pérez.

➡️ Futbol

Més notícies: