Dani Olmo en primer pla amb Deco al fons somrient
FUTBOL

El 20 % que frena el fitxatge de Dani Olmo pel Barça, Deco necessita un miracle

El club alemany demana unes pretensions elevades pel jugador espanyol, que ara mateix el Barça no hi pot fer front

Des de fa anys se sap que el Barça ha estat interessat que Dani Olmo torni a les seves files. El jugador català va deixar la Masia a una jove edat per llaurar-se un nom lluny de l'entorn culer. El seu destacat rendiment a Alemanya l'ha convertit en un jugador molt valorat a escala internacional.

Des que va arribar al RB Leipzig, Olmo s'ha consolidat com una peça clau a la davantera de l'equip. El seu exercici l'ha fet ser un fix en les convocatòries de la selecció espanyola, comptant tant amb la confiança de Luis Enrique com de Luis de la Fuente, sempre que va estar disponible.

El RB Leipzig taxa Dani Olmo en 60 milions d'euros

La brillant actuació de Dani Olmo a l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions League contra el Reial Madrid ha despertat l'interès de diversos clubs per la seva contractació. La complicada situació econòmica del Barça suggereix que el club té poques probabilitats de fitxar l'espanyol. Diversos equips de la Premier League haurien preguntat al RB Leipzig per la seva disponibilitat i estarien disposats a fer una gran inversió per assegurar-ne la incorporació.

Dani Olmo mirant alguna cosa amb cara estranyada

S'informa des d'Alemanya que l'interès per Dani Olmo no es limita al Barça, ja que el Reial Madrid també ha preguntat recentment per l'espanyol com a possible reforç per a l'estiu que ve.

Es diu que el RB Leipzig ha taxat el jugador en 60 milions d'euros. Atès que el Dinamo de Zagreb es va reservar un 20 % de la seva futura venda, el club alemany estaria demandant una xifra encara més elevada pel traspàs de Dani Olmo.

El Barça no pot fer front ara mateix a les peticions del RB Leipzig

Les exigències econòmiques del RB Leipzig fan que el Barça quedi descartat a la licitació per Dani Olmo en aquests moments. La difícil situació financera que travessa el club culer li impedeix fer fitxatges d'alt cost, tret que es produeixin vendes significatives que generin ingressos addicionals. En cas que aquestes vendes es produeixin, Joan Laporta podria considerar aconseguir els serveis del jugador.

Ara bé, si això no passa, sembla ser molt complicat que el Barça pugui satisfer les demandes del club alemany. Tot i els rumors, Olmo no estaria interessat a negociar el seu futur en aquest moment i es troba concentrat al seu club, amb la mirada posada a disputar l'Eurocopa de 2024.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: