Luis Díaz amb l'escut del FC Barcelona al fons i ell amb la samarreta del Liverpool
FUTBOL

El protegit de Deco té la clau per al fitxatge de Luis Díaz pel FC Barcelona

El Barça vol aconseguir els serveis de Luis Díaz i a canvi li demanen un jugador que en el seu moment va representar Deco

Enmig de la temporada actual, el FC Barcelona ja té la mira posada al proper mercat de fitxatges i està treballant activament per enfortir la seva plantilla. Segons fonts properes al club, la direcció tècnica blaugrana ha entaulat converses amb el Liverpool per fer un intercanvi. Un futbolista que al seu dia va arribar com a important sortiria per portar un altre crack.

La proposta inicial del Barça va ser l'oferiment del polonès Robert Lewandowski, ja amb una edat considerable. Tot i l'excel·lent relació entre Klopp i Lewandowski, el tècnic germànic considera que el davanter està a la fase final de la seva carrera i no encaixaria en els plans. Kloop prefereix un altre perfil de futbolista i el Barça també en té.

L'intercanvi entre el Barça i el Liverpool

El Liverpool ha mostrat interès a l'extrem brasiler Raphinha, amb bon cartell a Anglaterra després de destacar a la Premier League amb el Leeds United. Raphinha, representat fa temps per Deco, compta amb habilitats excepcionals en l'un contra un, el regat i la capacitat golejadora. Tot i no haver aconseguit el seu màxim rendiment al Barcelona, Klopp el veu un jugador amb el potencial necessari per brillar a l'escena europea.

El FC Barcelona, per part seva, busca reforçar la seva línia d'atac i ha proposat un intercanvi que involucra l'extrem colombià Luis Díaz. Díaz, reconegut pel seu talent a l'últim terç i la seva capacitat per proporcionar l'última passada, és vist com un jugador diferencial que podria aportar una nova dimensió al joc dels catalans.

Raphinha al costat de Luis Díaz

La situació s'està treballant, i les dues parts continuen les converses per arribar a un acord que beneficiï les dues parts. Aquest possible intercanvi entre el FC Barcelona i el Liverpool serà un dels grans reclams del proper mercat.

Els números de Luis Díaz i Raphinha

Luis Díaz porta tres gols al Liverpool en onze partits i ha disputat 643 minuts. Un gran avenç després de dues temporades sense superar els 900 i en què en total va marcar quatre gols. El colombià vol recuperar aquest curs la seva millor versió després d'anotar 14 gols al Porto el 2022, encara que mai ha estat d'acumular molts minuts.

Raphinha va començar jugant i va anotar dos gols en només 275 minuts, però una lesió el va apartar dels plans de Xavi. La seva participació a l'equip ha anat a menys cada temporada, però mai no ha deixat de ser destacada, encara que mai l'han vist com a imprescindible. Ara podria abandonar Can Barça tot i haver costat 65 milions al seu dia.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: