Brahim Díaz en primer pla
FUTBOL

Brahim Díaz, clau perquè un fitxatge de 60M€ torni al Reial Madrid

L'AC Milan segueix darrere del Reial Madrid per recuperar Brahim, i pot oferir alguna cosa a canvi

El Reial Madrid sap que Brahim Díaz és un jugador de gran talent. Els seus canvis de ritme potents han deixat més d'una defensa abatuda. A més, el seu sacrifici i esforç defensiu també haurien acabat de convèncer un Carlo Ancelotti que va acabar apostant per ell.

Quan Jude Bellingham quedava sancionat o resultava ser baixa, Brahim Díaz apareixia per fer oblidar la seva absència al madridisme. I Florentino Pérez ha decidit catalogar-lo com a intransferible de cara a aquest mercat. En aquest sentit, ja han estat diverses les negatives del president del Reial Madrid cap a diversos clubs interessats.

Un dels que més insisteix és l'equip on va estar cedit la temporada 22/23, l'AC Milan. Ara, sembla que el conjunt italià hauria iniciat una nova ofensiva per intentar convèncer Florentino Pérez que deixi sortir Brahim Díaz. És un pla mestre per fer que un fitxatge de 60 milions torni al Santiago Bernabéu.

Brahim Díaz mirant l'escut del Reial Madrid

L'AC Milan insisteix en Brahim Díaz amb una nova oferta

Brahim Díaz va ser un dels jugadors que va tornar a situar l'AC Milan com a candidat a batre a Europa. El club rossonero va aconseguir arribar a les semifinals de la Champions League, caient d'una manera amarga davant del seu homòleg: l'Inter de Milà.

Durant la seva etapa a Itàlia, Brahim Díaz va esdevenir l'ídol de l'afició. El seu rendiment va ser excel·lent i a Milà estarien encantats de tornar a comptar amb els seus serveis. De fet, estan disposats a deixar sortir un dels millors laterals del món perquè l'hàbil mitjapunta torni a la Serie A.

En concret, la directiva rossonera està pensant oferir a Theo Hernández al Reial Madrid a canvi de Brahim Díaz.

Theo Hernández per Brahim Díaz

L'AC Milan segueix sense oblidar-se de Brahim Díaz i, per això, no para d'enviar ofensives a Florentino Pérez per intentar recuperar-lo. L'última cosa que hauria proposat a Florentino Pérez és un bescanvi entre el marroquí i Theo Hernández, que ja va passar per Chamartín.

A més, cal tenir en compte que Alphonso Davies no està al 100% tancat i que Florentino Pérez no confia del tot a Ferland Mendy. Tot i així, serà difícil que l'AC Milan acabi aconseguint convèncer un Florentino Pérez entestat a mantenir Brahim Díaz a la plantilla.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: