Ronald Araújo mira al capdavant mentre s'ajusta un collaret que porta penjat al coll
FUTBOL

Ronald Araújo empeny el seu amic al mercat de fitxatges

Ronald Araújo podria finalment quedar-se a la plantilla del Barça, cosa que empenyeria un company a sortir del club

El FC Barcelona continua intensificant els seus moviments al mercat de fitxatges. Algunes de les futures incorporacions estan actualment frenades per temes econòmics i, en conseqüència, el club prioritza la sortida de jugadors. Aquestes sortides, alhora, s'han de materialitzar en vendes que generin alts ingressos per poder afrontar els nous fitxatges.

S'ha parlat molt d'una possible venda del central Ronald Araújo, però finalment, Hansi Flick hauria preferit la seva continuïtat. Joan Laporta i Deco ja havien reconegut públicament que volen que es quedi, mentre que ara Flick ho ha fet en privat. El missatge enviat des del club és clar: “Volem que es quedi”.

El tècnic alemany ha estat contundent en reclamar la continuïtat d'Araújo a la plantilla culer. Flick aposta per un sistema de joc molt ofensiu, amb les línies molt altes i la figura de Ronald Araújo serà fonamental. Això sí, la seva continuïtat altera el paper del seu gran company a la defensa culer, ja que el Barça necessita diners, i si l'uruguaià no en surt, ho farà el seu amic.

Foto amb Jules Koundé, Ronald Araujo i Andreas Christensen

Jules Koundé, l'escollit per fer caixa

Al si del club ho tenen clar: si Ronald Araújo es queda, Jules Koundé serà la pròxima venda. Malgrat que no es busca canviar tota la plantilla d'un cop de ploma, la direcció esportiva culer té clar que s'han de produir vendes significatives per fer els fitxatges esperats. I el francès té tots els números.

La situació econòmica del club, una vegada més, no permet cap altra solució que vendre peces importants. Jules Koundé seria, doncs, un dels elegits per reportar al club uns ingressos importants per poder emprendre nous fitxatges. I, a més, Koundé ja té preu, substitut i un pretendent disposat a posar allò que demana el Barça a sobre de la taula.

Jules Koundé ja té preu i substitut

Avui dia, el futur de Jules Koundé passa a ser tota una incògnita. El futbolista francès té moltes paperetes per abandonar la disciplina del club si Ronald Araújo s'hi queda. El Barça ha decidit posar-li preu i la seva gran Eurocopa en pot fer la resta.

A més, sembla que Flick té entre cella i cella el fitxatge de Jeremie Frimpong per al lateral, i per això si Jules Koundé surt per 60 milions, el negoci serà perfecte. El Bayer deixarà sortir Frimpong per 40 'quilos', de manera que el Barça guanyaria per partida doble: un nou fitxatge i un benefici de 20 milions.

Veurem en què queda tot finalment, però és evident que Ronald Araújo o Jules Koundé hauran de ser sacrificats. El Barça necessita diners per tornar a la norma de l'1:1 i la consigna sembla clara. Si algú ofereix 100 milions per Araújo, se n'anirà, però si no, Koundé serà l'elegit i l'Arsenal ja està plantejant oferir els 60 milions que demana Laporta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: